Ilmanpuhdistin ja kostutin

Kova on valinta - kuoritun ja kosteutetun välillälentoteitse. Siksi hän yksinkertaisesti ajaa monet ihmiset kimppuun ja pitkään pohdintaan: kuinka se tulee olemaan parempi ja terveellisempi - kuiva, mutta puhdas huoneilma tai märkä, mutta epäpuhtauksilla varustettu huoneilma ... Mutta ei ole mitään ajateltavaa, kun koko sivistynyt maailma on käyttänyt yhdistettyä yksikköä pitkään - ilmankostutin ja ilmanpuhdistin - suosituin kodinkoneiden ”kaksi yhdessä” -tekniikka.

Kuiva ympäristö - terveys on katastrofi

Vaikuttaa siltä, ​​mihin ongelmaan voidaan puuttuakuiva ilma, jos siinä ei ole pölyä tai haitallisia mikro-organismeja? Mutta ehkä ... Oletko huomannut kehosi reaktiota liian kuivaan ilmaan? Päänsärky, kurkkukipu, silmien limakalvojen punoitus - kaikki tämä ei tapahdu yksinään, vaan johtuu huoneen riittämättömästä kosteustasosta.

Lisäksi epäsuotuisa mikroilmasto vaikuttaa negatiivisesti ihon tilaan, henkilö huomaa nopean väsymyksen ja jatkuvan heikkouden tunteen.

Ja nyt puhumme aikuisista. Lapset reagoivat kosteusvajeeseen vielä nopeammin ja tuskallisemmin. Siksi lastenlääkärit, joilla ei ole mitään kiinnostusta minkään tyyppisten kodinkoneiden hallintaan, suosittelevat yksimielisesti nuoria vanhempia huolehtimaan vastasyntyneistä lapsista ja ostamaan talosta kostutin (valokuvan artikkeli).

Kuinka paeta kehittyneestä sivilisaatiosta?

Antaa nykyaikaiselle ihmiselle mahdollisuusOn harvinaista hengittää puhdasta ilmaa. Sivilisaatio on pahimmissa muodoissaan jo tunkeutunut metsiin ja niittyihin, kyliin ja ihmisen viimeiseen linnoitukseen - suljetuihin huoneistoihin ja taloihin.

Ja jos alkuperäisillä seinillä ei ole mahdollisuuttahengitä raitista ilmaa, koska pakokaasua ja teollisuusalueen savua lisättiin iankaikkiseen mökkiin - pölyä, kiireellistä tarvetta paikanpitäjälle - puhdistusainetta ja kostutinta.

Asuvat pysyvästi saastuneessa ympäristössä, ei mitään jayllättäen, että viime vuosikymmeninä allergisten ihmisten määrä on lisääntynyt huomattavasti. He ovat jo enemmän kuin toiset kykeneviä arvioimaan ilman puhtautta ja taistelemaan sen puolesta ainakin rajoitetuilla alueilla - asuintilaansa.

Ja tässä tavallinen ilmankostutin ilmankostuttimella ei toimi, tarvitset tehokkaamman työkalun: monitoiminen vakiolaite on juuri oikea.

Ilmanpuhdistin ja kostutinPoistaa pölyn ja pölypunkkien, savun ja hajujen mikrohiukkaset mistä tahansa ne tulevat: ulkopuolelta tai keittiöstä. Toinen yksikön erittäin arvokas tehtävä on, että se suorittaa sisäilman bakterisidista käsittelyä.

Lista kaikki ominaisuudet

Kostutin arvostelut kerää hyvää jaTällaisten laitteiden maine on erittäin korkea. Mutta monitoimilaitteiden kotitalouskoneet onnistuivat silti päästä eteenpäin ja ansaitsivat paljon enemmän pisteitä, koska hän kykenee:

 • poista kaukana hyödyllisistä kotikemikaalien höyryistä: pesujauhe ja mainostetut raikastimet;
 • poistaa homeen epämiellyttävät hajut, torjua sisäilman turvotusta; homeen itiöt eivät kestä taistelua voimakkaasta puhtaan ilman virtauksesta laitteesta ja yksinkertaisesti kuolevat;
 • tuhota yksi tehokkaimmista allergeeneista - pölypunkkijätetuotteet.
 • Kuinka hän toimii?

  Laite yhdistetyllä puhdistimella jaKostutin luo itsensä sisälle tarkan "kopion" tuoreesta, korkealaatuisesta ilmasta, jota löytyy luonnosta, ja "jakaa" sen tietylle huoneen neliölle.

  Talon mikroilmaston parantumisen vuoksi asukkaat kokevat voiman ja voiman nousua, heidän taipumuksensa allergisiin reaktioihin vähenee merkittävästi ja immuniteetti kasvaa.

  Kuinka valita laite?

  Asuntojen kuiva ilma on huippuaLämmityskauden aikana, kun akku menettää ilmansyötön akun kesän vuoksi. Tämä on totuuden hetki, kun suurin osa kuluttajista pohtii kuinka muuten olisi puhdistin-kostutin.

  On suositeltavaa valita ilmastolaitteet, jotta kotitalouksille saataisiin paitsi kostea, myös puhdistettu ilma.

  Ero monitoimilaitteen jaPerinteinen kostutin on valtava. Ensinnäkin se koostuu laitteen suorittamien toimintojen lukumäärästä. Yksinkertainen kostutin, joka toimii periaatteella "pesuallas vedellä", ei voi pysyä ajan tasalla modernista yksiköstä, joka pystyy paitsi saattamaan huoneen mikroilmaston täyteen järjestykseen, myös parantamaan sitä merkittävästi, aromistamaan sen, korvaamalla kemiallisten raikastimien tuoksut luonnollisilla.

  Asuaksesi henkilökohtaisessa aromitilassasi riittää, kun ostaa vaihdettavan patruunan, joka on varustettuna laitteella, ja tiputtaa säännöllisesti suosikkiöljyäsi.

  Kun valitset laitetta, varmista, että se toimii ilman melua ja että se on varustettu puhdistussuodatinjärjestelmällä.

  Lisätietoja suodattimista: ne kaikki ovat hiiltä, ​​ja siksi ne tekevät niin hyvin savukkeiden savun ja epämiellyttävien hajujen poistamiseksi. Yksinkertaisesti sanottuna kivihiili toimii sorbenttina tavallisessa tehtävässään.

  Hieno verkko, jolla jokainen suodatin on varustettu täydellisesti, säilyttää poppeli- ja lemmikkieläinten hiukset suojaten sekä ympäristöä että itse moottoria.

  Mekaanisten lisäksi ilmastolaitteet voivatx: n ydin on, että ne houkuttelevat kaikkia varautuneita pölyhiukkasia eivätkä päästä niitä ulos luodusta sähköstaattisesta kentästä.

  Tällaisilla laitteilla on valtava etu mekaanisiin verrattuna: ne pystyvät puhdistamaan ilman lialta ja nokalta.

  Monissa kostutuslaitteissalisäelementtinä on asumis- tai työhuoneen ilmatilassa asuvien haitallisten bakteerien tehokkaampi tuhoaminen.

  Kun valitset, keskity huoneen pinta-alaan,missä laite sijoitetaan: seinälle asennettavat ovat ihanteellisia pieniin huoneistoihin, ne auttavat säästämään tilaa, liikkuvat ovat myös riittävän kompakteja, mutta aina jalkojen alla oleva puhdistusaine ei ole vaihtoehto. Vaikka lattialla on omat etunsa: niitä on helppo siirtää, niitä voidaan liikuttaa talon ympäri.

  USB - kostutin, mikä se on?

  Параметрами чуть больше батарейки, внешне чем-то напоминающее компьютерную мышь устройство, способно увлажнить и очистить достаточное количество замызганных сигаретным дымом и букетом разнообразных запахов, кубометров офисного воздуха.

  Почему акцент именно на офис? Да потому, что в кабинетах, где, зачастую, яблоку упасть негде, самым уместным будет портативный usb увлажнитель воздуха –поставьте на своем рабочем столе и наслаждайтесь.

  Наиболее эффективно работает маленький увлажнитель в закрытых помещениях, для начала функционирования его необходимо подключить к usb -порту, но при этом необходимо тщательно следить, чтобы он не наделал беды оргтехнике – влага их этого малыша испаряется довольно большими порциями.

  Usb увлажнитель воздуха настолько удобен в использовании, что его можно брать с собой в командировки, располагать не только в помещении, но и в купе поезда.

  В соответствии с сезоном?

  Лучший эксперт – пользователь, который, опираясь на собственный опыт, может дать объективную оценку прибору. Что же можно сказать об увлажнителе-очистителе после нескольких месяцев использования?

  Многие утверждают, что климатических агрегатов необходимо не мене двух, поскольку зимой воздух больше нуждается в увлажнении, а летом – в очистке.

  Но такой подход невыгоден экономически и неверный логически. В зной микроклимат помещения нуждается во влаге не меньше, чем зимой, и за два прибора придется платить на порядок дороже. А один увлажнитель воздуха, цена которого может показаться приемлемой, погоды в доме не сделает.

  Поэтому и нужен многофункциональный прибор, обеспечивающий 60-процентную (то есть нормальную) влажность воздуха в квартире и почти идеальную его чистоту.

  Возможность приложить руку

  Увлажнитель очиститель можно купить, а можно собрать самостоятельно. И во втором случае вы практически даром получаете уникальную вещь – авторскую модель, которая обеспечит воздух вашего жилища чистотой и влагой не хуже покупных приборов.

  Чтобы изготовить увлажнитель воздуха своими руками, достаточно знать принцип его действия – а он не сложнее, чем у обычного чайника. Важно, чтобы вода в устройстве вскипала и пар вырывался наружу.

  Вариантов изготовления увлажнителей из подручных материалов – масса – от самых примитивных, до более сложных.

  Из примитивных самый распространенный – класть на батареи отопления влажную ткань.

  Из тех, с которыми нужно поморочиться, – изготовление жестяных электродов.

  Принцип такой: электроды создают из обычной консервной банки, параметры – 100х30 мм. Между ними размещают резиновые прокладки, оставив зазоры, затем электроды скрепляют льняными нитками и припаивают к пластинам провода. Наличие изоляции и электровилки придает прибору завершенности, теперь только и остается положить его в керамическую посуду (вазу, горшочек) и, наполнив сосуд водой, включить увлажнитель.

  Немного мистики

  Если рассматривать вопрос, для чего нужен увлажнитель воздуха, в энергетически-мистическом смысле, то первым ответом будет: для чистки энергетических каналов и ауры дома и людей в нем проживающих. И этот ответ будет совершенно верным.

  Потоки воды в природе (циркуляция), родники, реки, дожди несут в себе мощную очищающую и возобновляющую силу. То же можно сказать и о мини-родничке, заключенном в пластиковую капсулу, находящемся у вас дома. Он работает не хуже воды в природе. И вы в этом убедитесь, судя по своему самочувствию.

  tunnisteet:. .