Kylpyhuoneen laatta: kuva epätavallisesta muotoilusta


Keraamiset laatat paistetusta savestanimeltään laatta. BC poltti savea käytti asukkaita koristamaan kotejaan. Tämä todistettiin arkeologisten kaivausten aikana, joiden aikana havaittiin mosaiikkikuvioita.

Hän kohtasi aateliston palatsit ja temppelit. Monta vuosisataa on kulunut, mutta laatta pysyiaiheen sisustus ja verhoilu. 21. vuosisadalla kylpyhuoneen laatta esitetään suuressa valikoimassa, joten ostajilla on hyvä mahdollisuus valita nämä tuotteet. Mikä laatta valita kylpyhuoneelle niin, että se koristaa yhden talon tärkeimmistä huoneista? Harkitse tätä kysymystä artikkelissa.


Sisältö

 • Moderni laatta: tärkeimmät edut
 • Mitä sinun pitäisi kiinnittää kuluttajaan valittaessa laatta?
 • Face: kuinka tärkeää on sen laatu?
 • Puristetut ja suulakepuristetut laatat
 • Lasitetut ja lasittomat laatat
 • Tyypit laatat aiottuun tarkoitukseen
 • Kylpyhuoneiden laattojen kuvagalleria
 • Moderni laatta: tärkeimmät edut

  Nykyaikaiset valmistajat tuottavat erilaisia ​​laattoja, jotka eroavat toisistaan ​​seuraavissa indikaattoreissa:

 • muoto;

 • koko;

 • määränpää.

 • Laadukkailla tuotteilla on seuraavat ominaisuudetedut: kestävyys, kosteuden kestävyys, luotettavuus. Houkutteleva ulkonäkö on tärkeä. Laatat löytyvät huoneistoista ja julkisista rakennuksista.


  Mitä sinun pitäisi kiinnittää kuluttajaan valittaessa laatta?

  Sen valinnassa on useita perusteita. Ne ovat seuraavat:

  1. Kestää kosteutta. Laatta ei saisi imeä vettä. Muuten sen paino kasvaa ja liima ei enää voi pitää sitä seinällä. Tämän seurauksena se yksinkertaisesti putoaa. Lisäksi voi vaikuttaa kasvojen peittoon.

  2. Kemikaalien kestävyys, sokotitalouksien kemikaaleja, jotka ovat läsnä kaikissa koteissa Kylpyhuoneen laatta ei saisi pelätä pesuaineista, koska niiden tarkoitus on tehdä pinta puhtaana ja kiiltävä.

  3. Selän sileys. Huomaamme tämän asian: se on erittäin tärkeää. Mutta asiantuntijat, mutta eivät tavalliset kuluttajat, kiinnittävät siihen huomiota. Monissa tapauksissa tuotteen keskellä on havaittavissa ontto. Työskennellessä sitä, tämä ontelo ei ole riittävästi täytetty liimalla. Tämän seurauksena muodostuu tyhjiö, johon vesihieroaa. Kosteus, joka sijaitsee välissä asennossa liiman ja laattojen välillä, tuhoaa vähitellen niiden läheisen suhteen. Muutama vuosi myöhemmin laatta siirtyy pois seinästä.

  Face: kuinka tärkeää on sen laatu?


  Kun valitset kylpyhuoneen laatan, on tarpeen tutkia kyseisten tuotteiden etupinta. Laatu määräytyy useiden kriteerien perusteella:

  1. Etupinnan täydellinen sileys. Sen karheus osoittaa vanhentuneiden teknologioiden käyttöä tuotantoprosessissa.

  2. Ei merkkejä emallien kuplimisesta.

  3. Värien yhtenäisyys.

  Puristetut ja suulakepuristetut laatat


  Kylpyhuoneen ja muiden huoneiden laatta on jaettu seuraaviin luokkiin:

  1. Puristetut laatat. Se on valmistettu jauheena olevasta koostumuksesta tiivistämällä ja muodostamalla se puristimella, joka on korkeassa paineessa. Tuotteet on merkitty "B".

  2. Puristetut laatat on valmistettu viskoosistaseosta ekstrudoimalla se suulakepuristimien reikien läpi. Tässä tekniikassa tuotteilla voi olla epäsäännöllinen muoto. Se, että se tehdään tällä tavalla, on merkitty merkinnällä "A".

  Lasitetut ja lasittomat laatat


  Laatan voi olla lasitettu ja lasittamaton. Kaikki riippuu jäätymisen esiintymisestä sen koostumuksessa. Lasitetut tuotteet on päällystetty värillisellä lasilla. Sillä on tärkeä rooli laatan visuaalisessa havainnoinnissa, mikä tekee siitä täydellisen ja houkuttelevan.

  Tuotteen esteettiset ja tekniset ominaisuudet(luotettavuus ja vedenkestävyys) ovat suorassa suhteessa emali-tyyppiin ja voivat poiketa toisistaan. Tämä selittää laattojen eri hinnat, lasittamaton tuote on yhtenäinen ja puuttuu koristeellisesta kuviosta. Ei-emaloidut tuotteet voivat olla koristeellisia. Tämä saavutetaan lisäämällä tuotteeseen värjäyspigmenttejä.


  Tyypit laatat aiottuun tarkoitukseen

  Tämän kriteerin mukaan laatta on jaettu tyyppeihin:

 • seinäasennus;

 • yleismaailmallinen

 • ulkona;

 • koriste.

 • Kylpyhuone ei saa olla kaakeloitu,joka on tarkoitettu muille tiloille. On syytä muistaa, että kylpyhuoneessa on korkea kosteus. Ulkoilutuotteissa on suuria vaatimuksia. Jos seinille voit valita minkä tahansa niistä sopivissa käyttöolosuhteissa, niin lattialle kannattaa ostaa laadukkaita ja kalliita laattoja, joiden suositeltu paksuus on 9-12 mm. Turvallisuussyistä ei ole tarpeen ostaa lasitetun tyyppisiä tuotteita kylpyhuoneen lattialle, koska sen pinta liukuu voimakkaasti.

  Kylpyhuoneiden laattojen kuvagalleria