Yritysasiakkaat 23. helmikuuta eri ideoita kilpailuihin ja palkintoihin

Isänmaan puolustajan päivä on erinomainen tilaisuus onnitella miehiä, esittää heille kauniita lahjoja ja järjestää heille hauskan tapahtuman.. Yrityksillä 23. helmikuuta ei ole pelkästään aikaa, vaan myös tutustua kollegoihin paremmin.

Epävirallisessa ympäristössä jokainen voi ilmaista itseään ja avata. Yhteinen vapaa-aika auttaa ryhmää jatauko päivittäisestä elämästä. Tietenkin arvokkaan juhlan järjestäminen ei ole helppoa, mutta tietäen muutamia hyviä skenaarioita ja ideoita selvität varmasti tehtävän. Kaikki ponnistelut palkitaan kiitollisilla kollegoiden hymyillä ja hyvällä tuulella.


Isänmaan puolustajan päivä on erinomainen tilaisuus onnitella miehiä, esittää heille kauniita lahjoja ja järjestää heille hauskan tapahtuman.

Alkuperäisiä ideoita

Siellä on paljon juhla-vaihtoehtojavalitse sopiva skenaario tiimillesi. Muista noudattaa valittua teemaa: lahjat, tervehdykset, salin koristelu, ruoka ja puvut - kaikki tämä pitäisi tehdä samassa tyylissä.


Tärkeintä on luoda ystävällinen ilmapiiri, jossa työntekijät voivat rentoutua ja pitää hauskaa.

Tämä auttaa miehiä syömään juhlailmastoon, muistamaan palvelusvuosiensa ja menneiden voittojensa.


On syytä huomata, että loman valmistelu alkaa etukäteen

On tärkeää! On syytä huomata, että loman valmistelu alkaa etukäteen.

Tarvitset paljon aikaa kunnollaon parasta jakaa vastuun kaikkien naispuolisten kollegojen kesken. Yksi ryhmä järjestää juhlaa ja ajattelee kilpailuja, toinen - lahjojen hankinta ja kolmas - epätavallisten välipalojen valmistus buffetille.

Для всех сотрудников приготовьте индивидуальные кубки, ордена и придумайте номинации. Если сценарий на 23 февраля для корпоратива выполнен в неформальном стиле, то и звания придумайте прикольные, чтобы они как можно точнее отражали характерные особенности ваших коллег.


Helmikuun 23. päivänä yritysskenaariossa on oltava paljon mielenkiintoisia kilpailuja ja pelejä

He auttavat olemaan kyllästymässä lomapöydässä, rallissa joukkueessa ja opettamaan työntekijöitä työskentelemään tiimissä.