PVC-levyt kylpyhuoneeseen: edullinen pinta kosteisiin tiloihin


Kylpyhuoneen sisustus on tärkeä muotoiluelementti.koko talo. On hyvä, että nykyaikaiset materiaalit tekevät siitä kauniin ja mukavan ilman lisäkustannuksia. PVC-paneelit kylpyhuoneelle - budjetti, nopea asentaa, melko esteettinen vaihtoehto, jota käytetään usein maassamme. On vain tarpeen oppia käyttämään tämän vuorauksen menetelmän vahvuuksia ja tasoittamaan heikkojen vaikutusta.

PVC-paneelien käyttäminen kylpyhuoneen edut ja haitat

Kosteissa tiloissa tulisi olla sisustusmateriaalejaolla erityinen - kestää saastumista, jatkuvaa kosteutta, piilottaa seinien läpi kulkevia viestejä. Yleensä laatta käsittelee kaikkia näitä tehtäviä - materiaalia, jota on käytetty monta vuotta verhoushauteissa ja muissa tällaisissa tiloissa.

Mutta aika sanoo uudet säännöt: nopeus, monipuolisuus ilman laadun heikkenemistä, helppo asennus ja purkaminen.
Tile - kestävä vaihtoehto, mutta menetelmien nimeäminensen muotoilu on nopeaa. Maalatut seinät, joita käytetään myös märkätilojen viimeistelyssä, eivät ole yhtä luotettavia kuin ne edellyttävät tasoitusta ja lisäkäsittelyä.


PVC-paneelien runko koostuu kennoista, joista enemmän, sitä vahvempi

Tässä suhteessa modernit PVC-paneelit kylpyhuoneelle näyttävät olevan paljon kannattavampia viimeistelymateriaaleja.

Näytteet modernista PVC-paneelista kylpyhuoneeseen

Kun on parempi käyttää muovia:

 1. Kun seinät on lopetettava lyhyessä ajassailman vakavaa lisävalmistusta (tasoitus, kipsi). Tällöin on erittäin helppoa päästä seiniin kulkeviin vesiputkiin, koska sinun tarvitsee vain poistaa yksi tai useampi paneeli.
 2. Kun haluat säästää esimerkiksi vuokra-asuntoa valmistettaessa, kun maaseutumaisissa seinissä tai vain riittävien varojen puuttuessa.


PVC-paneeleille on tarjolla laaja valikoima värillisiä ratkaisuja.

PVC-levyjen edut

PVC-paneeleissa kylpyhuoneessa on useita etuja, joita ostajat arvostavat. Heillä on:

 • kosteuden kestävyys;
 • korkea lujuus;
 • hygieeninen ja käytännöllinen (koska ne eivät reagoi pesuaineiden vaikutuksiin);
 • kestävyys;
 • suuri valikoima värejä ja kuvioita.

 • PVC-paneelissa voit tulostaa rakkautta

  PVC-levyjen haitat

  Kylpyhuoneen sisustuselementit ovat PVC japuutteita, joita ei voida piilottaa valittaessa tällaista materiaalia. PVC-paneelit kylpyhuoneelle näyttävät tietenkin vähemmän kunnioitettavilta kuin laatat, ne on vaikeampi tehdä tyylikäs muotoilu. Silti tämä materiaali on oikeutettu paikka maanmiehemme erikoisliikkeissä ja huoneistoissa.

  Kylpyhuoneen suunnittelu

  Lähes kaikki kuluttajat ajattelevat asennustaKylpyhuoneessa olevissa PVC-levyissä on muistoja valkoisesta tai harmaasta, marmoroidusta, väristä, joten ne ärsyttävät monia, koska ne ovat laajalti käytössä toimistotiloissa. Näyttää siltä, ​​että kylpyhuoneen PVC-paneelit tekevät siitä tylsää, vakio, mutta tämä ei ole lainkaan.

  Nykyaikaisilla valmistajilla onriittävät mahdollisuudet valmistaa mielenkiintoisia kuvioita ja piirustuksia, jotka pystyvät nostamaan tavallista muovia. Vaikka on vielä vaikea kuvitella kallis sivuraite, sinun ei pitäisi lopettaa tällaisia ​​suunnitteluratkaisuja.

  Kiinnitä huomiota! Seuraavassa kuvassa käytetään useita muovipaneeleja. Oikeasti yhdistettynä nämä sisätilat olivat edullisempia.


  PVC-paneelien yhdistäminen kylpyhuoneessa tekee suunnittelusta mielenkiintoisemman ja "elävämmän"

  Sisätiloissa käytetään kahdenlaisia ​​PVC-paneeleja kylpyhuoneeseen

  Tällaisen kylpyhuoneen katto tehdään ruudukoksi tai kiristetyksi. Ilmeisin tapa on käyttää samanlaisia ​​sivuraideja kuin seinät.
  Rack-katto sopii hyvin kylpyhuoneen muovipaneeleihin.

  Useissa verkostoissa, jotka myyvät koristeitamateriaaleja voit ostaa muovilevyjä jokaiseen makuun. Kaikki riippuu mielikuvitustasi, koska sinulla on oikeus yhdistää suosikkivärisi ja luoda ainutlaatuinen muotoilu. PVC-paneelit kylpyhuoneelle - ihanteellinen materiaali mielenkiintoisten sävellysten luomiseen, joten sen avulla voit kuvitella kaikki ajatukset.


  Kun haluat luoda kylpyhuoneen sisustuksen, voit yhdistää muovipaneelien värit ja muodot.

  Värien ja kuvioiden valikoima

  Woodgrain, graniitti, nahka ja epätavallinenkoristeet täyttävät vaativimman asiakkaan. On huomattava, että joidenkin PVC-näytteiden kustannukset ovat samankaltaiset kuin laatan tai korkeamman kustannukset.
  Millainen sisustustyyli näyttää sopivalta?

  Kiinnitä huomiota! Huolimatta värien runsaudesta, läsnäoloMuoviosat eivät ole sopusoinnussa klassisen tyylin kanssa, vaikka joitakin yhtäläisyyksiä sopivampien materiaalien kanssa voidaan saavuttaa. Alla olevan valokuvan sisustus, jossa lämpimän värin paneelit yhdistetään kultaisen värin koriste-elementteihin ja oviin, onnistui.


  Lämminväriset muovipaneelit yhdistyvät täydellisesti kultaelementteihin.


  Hyvin täydentävät kiven alla olevaa kylpyhuoneen paneelia

  Klassinen sisustus

  neuvosto! Jos olet valinnut kylpyhuoneen käytön päätökseen, ajattele silti, että käytät sitä nykyaikaisemmissa sisätiloissa, joissa tällainen viimeistely ei näytä ulkomaalaiselta.

  Kiiltävät paneelit seuraavassa kuvassanäyttävät epätavallisilta ja saattavat korvata laatan samassa tyylissä ja värisuunnittelussa. Yhdessä modernien putkistojen kanssa nämä PVC-paneelit kylpyhuoneeseen ovat hyvin alkuperäisiä sisätiloja. Kiiltävien mallien ominaisuus on niiden syvä väri. Valmistajat ovat tehneet tämän vaihtoehdon vaihtelevammaksi lisäämällä kiiltävää muovipintaa. Kuvassa näet kuinka upeat korjaukset voivat olla kylpyhuoneessa PVC-paneelien ansiosta.


  Muovipaneelien avulla voit antaa kylpyhuoneelle kiiltävän kiillon.

  PVC: n kylpyhuonepaneelit, joissa on glitteri, on toinenepätavallinen versio seinän sisustuksesta. Mutta tällaisilla koristamismenetelmillä kannattaa olla varovainen, ettet vaihda hyvää makua, kun olet mennyt liian pitkälle ja tehnyt sisustuksen jonkin verran mautonta, kuten seuraavassa kuvassa. Tällainen tarpeeton ornamentti tai sitä tulisi käyttää asianmukaisesti maltillisesti tai valita sellaiset PVC-paneelit kylpyhuoneelle, jota ei kannata ollenkaan. Tämä esimerkki epäonnistuneesta käytöstä pitäisi tulla sinulle omituiseksi oppitunniksi. Kuten näette, kirkkaat kuviot eivät aina sovi hyvin sisätilaan. Jos et pysty miettimään kaikkia projektin yksityiskohtia, on parempi hakea apua ammattimaisilta sisustussuunnittelijoilta. Tarkkaile yksityiskohtia yksityiskohtaisesti, voit tarkentaa tällaisen lopputuloksen talousarviota. Alla olevassa kuvassa oleva kuva korostaa sisätilan kontrastia ja tekee siitä täydellisen, yhdistää kaikki idean osat.


  Muovipaneelit kylpyhuoneessa, jossa on kimallus, lisäävät huoneeseen pelin

  Huoneet, joissa käytetään polyvinyylikloridiaperiaatteessa materiaaleja ei saisi ylikuormittaa useilla monipuolisilla elementeillä, koska edullisten näytteiden luetteloita tarkasteltaessa voidaan havaita taipumusta liialliselle ihastumiselle. Samaan aikaan kunnioitettava muotoilu on usein melko yksinkertainen ja suoraviivainen. On syytä pyrkiä tiivistymiseen sivuraiteella, joka täydentää tällaista kylpyhuoneen muotoilua pienellä määrällä hyvin valittuja lisävarusteita.

  Asennusominaisuudet

  PVC-paneelien asennus kylpyhuoneeseen voidaan tehdätee se itse Tärkeintä on olla kärsivällinen ja saada tarvittavat työvälineet kotiin. Tarjoamme sinulle vaiheittaiset ohjeet paneelien asentamisesta.

  1. Valmistus. Aluksi kylpyhuone on vapautettava sisätiloista ja laitteista, poista vanha pinnoite seinistä, heitä pois kaikki roskat. Tässä vaiheessa on tarpeen määrittää, miten asennus tehdään. Jos päätät käyttää tätä tarkoitusta varten nestemäisiä kynnet, sinun täytyy tasoittaa huoneen seinät sementtilaastilla ja kittillä. Läsnä ollessa riittävä määrä taloudellisia resursseja, asiantuntijat suosittelevat sheathe seinät kosteutta kestävä Kipsilevy. On tarpeen ottaa huomioon tämän huoneen erityispiirteet: korkea kosteus johtaa usein kylpyhuoneeseen hometta, joten ennen sen aloittamista hoidetaan sitä sienilääkkeellä. Toinen menetelmä on asennus lattialle. On hyvä, että sinun ei tarvitse viettää aikaa aikaa vievään linjaukseen, joten harkitse tätä vaihtoehtoa.
  2. Asennus. Kun työkori on tehty, siirry suoraan asennukseen. Ensimmäinen vaihe on käynnistysprofiilin kiinnittäminen ruuveilla tai rakentamisen nitojalla, josta PVC-paneelit asennetaan kylpyhuoneeseen. Kiinnityspaneelin hylly on tehtävä profiilin alareunassa. On parasta kiinnittää paneelit erityisellä nitojalla. Tee samanlainen työ muiden näytteiden kanssa. Pidä paneelit tiukasti kiinni toisiaan. Pinnoitteella ei saa olla aukkoja, ja liitokset ovat asianmukaisesti asennettuna käytännössä näkymättömiä.
  3. Viimeinen vaihe. Heti kun päätyö on valmis, piilota kompensointivälit sokkojen avulla. Estäksesi rumaiden liitosten muodostumista, käytä kylpyhuoneessa saumattomia PVC-levyjä.


  Muoviset PVC-paneelit voidaan sijoittaa vaakasuoraan tai pystysuoraan


  Muovilevyjen kiinnitysmenetelmät

  Yhteenveto

  Katsaus osoittaa selvästi, ettäkäyttää budjetin viimeistelyä ei ole syytä muuttaa makusi, vaan syy parantaa suunnittelutaitoja. Lisäksi kotitalouksien muovipaneelien edut ovat ilmeisiä! Sisustus kylpyhuone PVC-paneelit on yksinkertainen prosessi, sinun tarvitsee vain tutkia kaikki mielenkiintoisia ideoita, katsoa valokuvan esimerkkejä ja valita sopiva vaihtoehto. Jos lähestytte värivalikoimaa vastuullisesti, sisustus näyttää tyylikäs ja moderni. Toivotamme mukavuutta kotiisi!