Suosituimpien upotettujen astianpesukoneiden luokitus, joiden leveys on 45 cm


Sisäänrakennettu astianpesukone (45 cm) jaTällaisten laitteiden luokitus on se, mitä monet kotiäidit haluaisivat tietää. Tosiasia on, että tällaiset astianpesukoneet ovat suosituimpia jokapäiväisessä elämässä, koska ne soveltuvat parhaiten asennettaviksi nykyaikaisiin keittiöihin. Lisäksi niitä tuotetaan suurinasekä kotimaisia ​​että ulkomaisia ​​valmistajia, minkä vuoksi tämäntyyppiset laitteet ovat eniten kotimaisten ostajien saatavilla.

45 cm leveät astianpesukoneen edut

45 cm leveät astianpesukoneen sisäänrakennetut koneetviittaavat niin sanottujen kapeiden laitteiden tyyppiin. Standardikoneen leveys on 60 cm, minkä seurauksena on lähes mahdotonta integroida se moderneihin keittiökalusteisiin. Tämän seurauksena se on asennettava erikseen, mikä ei aina ole kätevää, koska keittiömme on pieni.

Kapea astianpesukone voi ollamelko helposti rakennettu lähes mihin tahansa moderniin keittiökalustoon. Samalla se pystyy käsittelemään 8-9 standardilaatua. Tämä riittää palvelemaan 2-3 hengen perhettä. Sisäänrakennetun astianpesukoneen, jonka leveys on 45 cm, korkeus mahdollistaa sen, että lapset voivat käyttää sitä, mikä tekee äidistä paljon helpompaa tehdä työtä keittiössä.


Kapea astianpesukone voidaan melko helposti integroida lähes mihin tahansa moderniin keittiökalustoon.

Lisäksi plussit upotettu kapeaastianpesukone voidaan katsoa johtuvan siitä, että sitä voidaan käyttää astioiden pesemiseen maalaistalossa. Suurempia mittasuhteisia laitteita ei voida käyttää siellä, koska veden suuri kulutus on liian suuri.

Toinen tällaisen laitteen etu kapeanasisäänrakennettu astianpesukone 45 cm, sitä voidaan kutsua korkeammaksi luokaksi kuin tavalliset astianpesukoneet. Tämän seurauksena niillä on parhaat tekniset ominaisuudet, joilla on myönteinen vaikutus astianpesun laatuun.

Samalla voidaan kutsua kapeiden autojen miinuskorkeammat kustannukset verrattuna tavallisiin astianpesukoneisiin. Tosiasia on, että laitteen sijoittaminen huonekalujen sisälle tekee sen luotettavammaksi ja tämä vaikuttaa hintaan. Lisäksi tällaisten laitteiden toinen haitta voidaan kutsua tällaiseksi olosuhteeksi, koska eräitä malleja ei voida asentaa huonekaluihin, joita ei ole valmistajan hyväksymä. Tämä vähentää merkittävästi tällaisten koneiden käyttöaluetta jokapäiväisessä elämässä.

Kapeat upotetut astianpesukoneet

Huonekaluihin rakennettu 45 cm leveä astianpesukone valmistetaan nykyaikaisella teollisuudella kahdella tavalla:

 • täysin asennettu;
 • osittain asennettu (kun laitteen ohjauspaneeli on auki).

 • Sisäänrakennettu astianpesukone on korkeampi kuin tavalliset astianpesukoneet

  Samalla kapea astianpesukone voi helpostirakennetaan lähes mihin tahansa keittiökokonaisuuteen, koska mitat ovat standardoituja useimpiin moderneihin keittiökalusteisiin. On huomattava, että pienempi koko, tämä astianpesukone tarjoaa saman tehon kuin standardi. Tämän seurauksena pesuastioiden laatu ei kärsi lainkaan.

  Kone on upotettu tälle tyypillekuten nimikin viittaa, se on täysin asennettu huonekaluihin, toisin sanoen mikään yksittäinen osa ei ole näkyvissä ulkopuolelta, sen kapealla on täysin peitetty keittiöyksikön kansi. Tällöin laite sopii täydellisesti keittiön suunnitteluun, koska sen peittoinen kansi sovitetaan huonekalukokonaisuuden väriin.

  On myös syytä huomata, että tämä vaihtoehtoastianpesukoneella voit sijoittaa sen ripustettavaan kaappiin. Tämän seurauksena tilaa säästetään keittiössä, eikä pesuastioiden laatu kärsi. Lisäksi, jos astianpesukone sijoitetaan ripustettavaan kaappiin, voit sijoittaa esimerkiksi pesuallas sen alle, jotta kotiäiti kypsennyksen jälkeen voi pestä astiat astianpesukoneessa välittömästi.

  Toinen versio astianpesukoneesta (osittainsisäänrakennettu) tarkoittaa laitteen ohjauspaneelin saatavuutta avoimessa käytössä, kun taas muut osat suljetaan huonekalukokonaisuuden suunnittelulla. Näin voit tarkkailla astianpesun prosessia sopivien indikaattorien avulla, mutta samaan aikaan tällainen paneeli pilaa keittiön yksikön ulkonäön. Lisäksi lapset pääsevät siihen, sähkölaitteiden pelit voivat olla hyvin valitettavia.

  On myös syytä huomata, että astianpesukonerakennettu, jonka leveys on 45 cm, on erittäin suosittu, ja hinta riippuu siitä, miten se on rakennettu keittiön kalusteisiin. Niinpä täysin upotettu tekniikka on paljon kalliimpaa kuin puoli rakennettu. Suurin hinta on epätyypilliselle astianpesukoneelle, jolle sinun täytyy uudistaa keittiötaso tai jopa rakentaa se tyhjästä.

  Sisäänrakennettujen astianpesukoneiden valinta

  Kun olet päättänyt astianpesukoneen tyypistä, voitmene hänen valintansa. Tätä varten sinun on kiinnitettävä huomiota muutamaan kohtaan. Ensinnäkin modernissa astianpesukoneessa on oltava suolan anturit ja huuhteluaine, koska ilman niitä astianpesukone usein katkeaa.

  Toiseksi, muista valitaVain ne mallit, jotka ovat vuotamatonta. Tosiasia on, että jos astianpesukone vuotaa, se pilaa paitsi keittiön myös koko keittiön. Jos alla oleva lattia tulvii, odotat erittäin vakavia kustannuksia naapurisi asunnon korjaamiseen. Vuoto- suojausjärjestelmä voi suojata sinua tästä.

  Kolmanneksi useimmat kotiäidit valitsevatlaitteet, joissa on viivästetty käynnistysajastin, työn loppumisen ilmaisin ja kyky käyttää pesuaineita astianpesuprosessiin 3 in 1. Tämä on perusvalikoima, jota ilman pesuastiat astianpesukoneella olisi erittäin vaikeaa.


  Valitse vain sisäänrakennetut astianpesukoneet, jotka ovat vuotamaton

  Mitä energialuokkaa, sesen on oltava luokan A mukainen. Nämä ovat varsin taloudellisia malleja jokapäiväisessä elämässä. Edullisemmat laitteet ovat paljon kalliimpia, vaikkakin kalliissa laitteissa on tavallisesti laajempi valikoima vaihtoehtoja.

  Lisäksi voit yrittää ostaa mallejaaseistettu vakavilla ohjelmistojärjestelmillä. Tällaisilla yksiköillä voit asettaa astianpesuohjelman sekä säästää vettä ja sähköä. Samalla pesu voidaan tehdä sekä intensiivisessä että nopeassa pesussa.

  Jos puhumme hinnasta, sinun pitäisi navigoidamalleista, jotka voidaan ostaa 16 000 ruplaan. Ne on varustettu lähes kaikilla suosituilla järjestelmillä ja vaihtoehdoilla sekä sovitettu kotimaan sähköverkkoon. Jos sinulla on ilmaista rahaa, voit ostaa korkeamman luokan mallin hintaan 25 000 ruplaa tai enemmän.

  Astianpesukoneen luokitus

  Kuten tietyt valmistajat ja mallit,sitten, kun ne valitaan, on tarpeen ohjata riippumattomien asiantuntijoiden laatimia luokituksia. Esimerkiksi 45 prosenttia Internetin käyttäjistä valitsee saksalaisen Bosch-konseptin malleja. Jos tarkastelet luokitusta edelleen, se on seuraavanlainen:

 • siemens;
 • electrolux;
 • BEKO;
 • Samsung;
 • Ariston;
 • Hansa;
 • Longhi.

 • Siemensin astianpesukoneessa on 24 tunnin viiveellä käynnistetty ajastin.

  Sisäänrakennetut leveät astianpesukoneet45 cm ovat erittäin suosittuja tämän saksalaisten huolenaiheiden perinteisesti korkealaatuisten tuotteiden vuoksi. Samaan aikaan tämän yrityksen laitteet toimivat hiljaa, voivat käsitellä yli 10 astian sarjaa kondenssikuivatuksen yhteydessä.

  Lisäksi sama sisäänrakennettu astianpesukonebosch spv40e10ru, jonka leveys on 45 cm, suojaa Aqua Stopin vuotoa vastaan, joka katkaisee veden virtauksen onnettomuuden sattuessa suoraan imusarjassa. Lisäksi yksikössä on 24 tunnin viivästetty käynnistysajastin, veden puhtausanturi, mahdollisuus pestä kevyesti likaantuneita astioita, kyky kuormittaa 5 ruokalajia, herkkä tila herkkien astioiden pesuun, esihuuhtelu, joka korvaa liotuksen, suola- ja huuhteluindikaattorit, kyky käyttää 3 in 1 .

  Tämän mallin hinta on jopa 20 000ruplaa, joka antaa hänelle mahdollisuuden ostaa myös pienituloisia perheitä. Jos haluat ostaa tällaisen laitteen sisäänrakennetun Siemens-astianpesukoneen, jonka leveys on 45 cm, se tulee olemaan edellä kuvatun mallin teknisten ominaisuuksien osalta.

  Kuten tietyissä malleissa, se on melkoinenVarustettu astianpesukone 45 cm siemens sr64e003ru. Tosiasia on, että se on halvempaa kuin muiden valmistajien valmistamat astianpesukoneet, mutta se ei ole huonompi. Näin voit säästää huomattavasti.


  Astianpesukone Electrolux - melko luotettava ja kestävä kone

  Ещё больше вы сможете сэкономить, если купите такой аппарат, как встраиваемая посудомоечная машина Электролюкс 45 см. Это аппарат шведской компании, также славящейся своим качеством, но шведы стараются в своей работе ориентироваться на покупателей с относительно небольшими доходами, поэтому урезают пакет опций при производстве своих моделей. Но это достаточно надёжная и выносливая машина, способная вам прослужить очень долго.

  Что же касается посудомоечных аппаратов, находящихся в нижней части рейтинга, то к их покупке стоит относиться достаточно осторожно. Дело в том, что сами по себе производители их достаточно неплохие, но рынок наводнён дешёвыми и низкокачественными подделками под них. Поэтому прежде, чем покупать тот же DeLonghi, стоит несколько раз проверить аппарат на подлинность по предоставленным продавцом сопроводительным документам на него. В противном же случае вы рискуете нарваться на грубую китайскую подделку, которая развалится через пару месяцев эксплуатации.