Maali maalaamiseksi taustakuvaksi: valitse oikea


Nykyaikaiset ihmiset viimeistelyvalinnassaseinien tai kattojen materiaalit antavat etusijalle maalaamiseen tarkoitetut taustakuvat. Niiden tärkein etu on, että talon omistajat luovat suunnittelun lopullisen version heidän avullaan.
Tämä vaihtoehto sopii myös faneille, jotka usein muuttavat talon tilannetta, koska he kestävät useita muutoksia seinien värissä. Tärkein asia seinien suunnittelussa, liitettytällä tavalla - tämä on oikea maali taustakuvaksi maalausta varten. Sen avulla voit luoda ainutlaatuisen ilmapiirin huoneeseen, ja sitä on myös helppo käyttää, eikä se tarjoa erityisiä taitoja ja houkutella asiantuntijoita. Tässä artikkelissa kerrotaan, mikä taustakuvamaali tulee valita materiaalien ja suunnitellun huoneen tarkoituksen mukaan.

Eri pintoille - erilainen maali

Kuten itse taustakuva, on erityyppisiä,joten maali heille vaihtelee koostumuksesta. Heti on huomattava, että maalaustapetin maalaus ei saa sisältää kemiallisesti aktiivisia liuottimia, kuten ne liukenevat pinnan ulkokerroksen. Maalit, joissa vettä käytetään liuottimena, ovat erityyppisiä ja ne on luotu erityyppisiin tiloihin:

- vesipohjainen maali maalaustapettina(sen erityispiirre on, että se ei kestä vettä edes kuivauksen jälkeen; se on luotu PVA: n perusteella) käytetään useimmiten kattojen maalaamiseen kuivissa huoneissa, vaikka sitä voidaan käyttää muissakin huoneissa, mutta se palaa palaessaan auringonvaloon,

- veteen dispergoituva tai akryylimaalimaalaustapetti (akryyli toimii polymeeripohjana, joka kuivuneena on vedenkestävä, se voidaan pestä vain erityisillä liuottimilla; kuivuu nopeasti, mutta voi myös haalistua suoran auringonvalon takia) käytetään jopa keittiöissä tai kylpyhuoneissa, lastenhuoneissa ja muissa huoneissa,


Jokaisella tapettityypillä on oma maali.

- maalaustapetin lateksimaali(kallein, mutta se kestää kosteutta ja auringonvaloa) se voi luoda kiiltäviä pintoja (mitä enemmän kiiltoa, sitä enemmän kosteudenkestävyyttä) kaikenlaisissa huoneissa.

Jotta emme erehtyisi valitessaan viimeistelymateriaaleja, on tarpeen selventää etukäteen, mikä maalaus taustakuvaksi valitaan niiden pohjalta:

- paperipohja on vaatimaton maalivalinnalle,sen vuoksi vain kosteus olisi otettava huomioon siinä huoneessa, johon se on tarkoitettu (jos budjetti ei ole rajoitettu, lateksimaali on parempi maalaustapetiksi, jotta tapetin pintaa ei painoteta),

- kuitukangastapetissa tarvitset akryyliä tailateksimaalit, ja jos ne on maalattu yksinomaan sisäpuolelta (väri levitetään etukäteen kääntöpuolelle, näkyy ulkopuolella ja saadaan mielenkiintoinen kuvio kankaan rakenteesta riippuen), on parempi suosia akryyliä,


Kuinka valita oikea taustakuvamaali

- vinyylitapeteissa akryylimaalia käytetään maalaustapeteissa, mutta jos ne on valmistettu kuitukankaalla, myös lateksi sopii,

- lasikuitu on vaatimaton maalivalinnassa, kaikki kolme kuvattua tyyppiä soveltuvat siihen, lisäksi se kestää jopa 10 maalaa.

Värien yhteensopivuus

Esitelty viimeistelyaineiden markkinoillaerivärisiä valmiita maaleja. Mutta ihmiset valitsevat usein maalaaman tapetin tarkasti, jotta huoneen seinät saadaan erityisistä harvinaisista sävyistä. Jos ihmiset ovat jo päättäneet, minkä maalin valita taustakuvaksi, mutta paletissa ei ole oikeaa väriä, he turvautuvat värjäysprosessiin. Voit sekoittaa tai värittää värejä itse tai tietokoneella.


Maalin sävytys on tehtävä itsenäisesti.

Kotona voit saavuttaa sen itsehaluttu sävy sekoittamalla pääväri väripigmentin kanssa. Joidenkin käytäntöjen mukaan oikean värin saaminen ei ole liian vaikeaa, mutta kannattaa harkita, että seinien väri maalin kuivumisen jälkeen eroaa kauhan väristä. Tämän ongelman poistamiseksi on suositeltavaa kokeilla ensin saatu seos tapettipalalla ja nähdä, mitä tapahtuu, kun se kuivuu. Toinen ongelma voi olla sellainen hetki: kun yksi maaliväri on ohi, haluttua sävyä on jälleen erittäin vaikea saavuttaa.

Kaikki edellisen sävytysmenetelmän haitatjätetty pois tietokonevärjäyksestä. Tietotekniikka laskee kuinka paljon maalia ja pigmenttiä tarvitaan halutun sävyn luomiseen kuivauksen jälkeen. Erikoiskoneiden avulla asiantuntijat saavat riittävän määrän maalia, ja jos se yhtäkkiä ei riitä, niin seuraavalla sävytyksellä on erittäin helppo saada sama sävy.


Выбор краски для обоев под покраску

Процесс покраски обоев

Для начала окрашивания краской нужно дождаться полного высыхания обойного клея. Если поверхность сухая, чистая и обезжиренная, можно приступать к работе:

— на определенные поверхности (плинтуса, потолок, границы цветов) нужно наклеить малярный скотч,

— краска наливается в специальную емкость – кюветку, где она раскатывается валиком,

— когда валик полностью пропитается краской, нужно снять ее излишки, проведя валиком по ребристой поверхности кюветки,


Окрашивание обоев под покраску

— с помощью валика окрашиваются стены сверху вниз, причем контролируется нажим, чтобы интенсивность окрашивания везде была равномерной,

— труднодоступные места (углы, около потолка и плинтусов и т.д.) окрашиваются с помощью кисти.

Чтобы подчеркнуть структуру, можно использовать более гладкий валик, который прокрасит только выступающие детали или узоры на обоях. Особое внимание стоит уделить качеству всех орудий для покраски: если из кисти легко вырываются волоски, это значительно затруднит покраску, как и непрочность некоторых деталей валика. Желательно сразу купить качественные инструменты, чтобы процесс покраски прошел эффективно, легко и быстро.

В следующем видеоролике профессиональный отделочник поделится секретами окрашивания обоев под покраску.

Mukavuus kotiisi!

Jos pidit artikkelista, jaa se ystäviesi kanssa napsauttamalla sosiaalisen verkoston kuvaketta. Kiitos!