Dekor bryllup bord: ideer

Bryllupet er en romantisk og vakker begivenhet, en av de mest forventede for gjerningene til feiringen. Bruden på denne dagen ser ut som en ekte prinsesse, og brudgommen er en prins på en hvit hest.

I tillegg til kjoler til nygifte og gjester i seremonienogså romantisk og festlig gildehall skal se ut, og spesielt bryllup bord, som gjorde mesteparten av tiden den nydannede familie og sine gjester tilbringe den med ham.

Alternativer, hvordan og hvordan å dekorere bryllupstabellen,det er mange, men behovet for å følge visse regler: bryllup borddekorasjoner bør kombineres med bryllupet tema, den generelle utformingen av hallen, og bruden og brudgommen antrekk.

Også viktig er tidspunktet på året, stedgjennomføring og andre forhold hvor bryllupet er organisert. Dekorasjon av bryllupstabellen kan være dyrt og patetisk, romantisk, men budsjett eller selvfremstillet, men det er ikke mindre koselig.

Harmoni i bryllupet dekor

Planlegger et bryllup, de potensielle nygiftene førstbestemme stilen, og deretter klær og tilbehør, og programmet er valgt med tanke på den valgte stilen. I samme stil er innredningen av bryllupstabellen valgt. Så, bryllupet i maritim stil betyr turkis, blå, blå og hvit nyanser i designet. De kan brukes i brudens kjole, brudepike klær, duker og servietter, brukt blomsterpreparater, gardiner og gardiner, servise og til og med i utvalgte retter.


Bryllup bord dekorasjon bilde

Ofte bryllupet bord dekorasjonansatte i restauranten eller kaféet, der bryllupet holdes. I dette tilfellet må du på forhånd diskutere hva temaet for den fremtidige feiringen er. Hvis emnet ikke er definert, må du tenke på fargeløsningen til bryllupsinnredningen, slik at bordet ikke ser lysere ut enn nygifte seg selv.


Hvordan dekorere et bryllupstabell: ideer

Noen velger tradisjonell, mild pastellnyanser for å dekorere hallen og bordene, noen foretrekker en eller to aksentfarger på en hvit eller kremaktig bakgrunn, mens andre bestemmer seg for å gjøre bryllupet lyst og bruk alle regnbuens farger. Avhengig av dette, er den dekorative dekorasjonen av bryllupbordet også valgt.

Artikkel i temaet: Cyclamen blomst hvordan å bry seg hjemme

Smykker valg

Dekorer bordet kan være på forskjellige måter: noen velger tradisjonelle buketter eller pyntegjenstander laget av servietter, noen foretrekker å bruke greener og urter til bordet design, den andre ved tanken på hvordan du kan dekorere et bryllup tabell, stoppe på de mest utenkelige og originale detaljer. Og alt dette finner sted på bryllup i forskjellige stiler.


Bryllup bord dekorasjon i lilla toner

Sammensetninger av blomster

Dekorasjonen av et bryllupstabellfarger, og bruke fargene kan variere: bunter av ville blomster i poser laget av papir av ønsket farge, sammensetningen av orkideer, roser, Gerbera eller andre sterke farger avhengig av årstid, buketter eller komposisjoner av gresset på "grønne" bryllup, Topiary med Bruk av kunstige eller levende blomster, sammensetninger av kronblad eller blader, etc. Du kan også velge tørkede blomster og komposisjoner fra dem som borddekorasjoner, for eksempel ved høstbrud.


Hvordan dekorere et bryllupstabell i høst

Bryllup bord dekorasjon kan brukesblomster i potter. Blomstrende fiolett, Cyclamen, orkide, eller til enkelt tulipaner i potter kan være en vakker dekorasjon på bordet. Det er imidlertid ønskelig at plantene som brukes ikke har noen spesiell smak som kan forårsake ubehag. Dalenes liljer, for eksempel, er det bedre å ikke bruke når du dekorerer et bryllup som foregår i et lukket rom.


Bryllup bord dekorasjon med blomster

Formen av blomsterpreparater bør kombineres medform av bordet. For runde bord er runde buketter, potter og kurver egnet for rektangulære eller ovale - avlange komposisjoner, som om innramming av omkretsen. På et langt bord, hvor alle gjestene sitter, kan du ordne smykker med en viss periodicitet.

Romantikk av lys

Stearinlys kan også være en original løsningspørsmålet om hvordan du skal dekorere bryllupstabellen. Avhengig av stilen av bryllupet kan det være en klassisk massive lysestaker med konvensjonelle høy-lys, eller moderne minimalistisk lys med paller eller originale figurer laget av voks, laget på bestilling.


Dekor bryllup bord: lys og blomster

Du kan kombinere ulike dekorative elementermed en venn For eksempel kan stearinlys plasseres i omgivelser av noen buketter eller komposisjoner av høstløv, rowanbær eller annen høstdekorasjon. Også lysene ser bra ut på tradisjonelle fester, når pastellfarger blir valgt for duker, lignende servietter, servise og kapper til stoler. Det er stearinlys som skaper luftighet, intimitet og romantikk som burde være iboende i en slik spesiell begivenhet.

sjømat

Ved enkelte bryllup kan du lage bordMarine dekorasjoner: skjell, tang, imiterte perler, steiner, etc. I glasskrukker, eller på en åpen rett kan gis en fargerik sammensetning som skaper kjølig og friskt på en varm sommerdag. Således servietter, bordduker og servise må være i samsvar med den generelle bryllupet atmosfæren: duker ønskelig å velge en "sjø" farge, servietter kan kollapse bølger retter finne marine tegninger (ankere, bølger, striper), etc.


Dekorasjon av et bryllupstabell i marine stil

Harvest på bordet

Også innredningen av bryllupet bordet, spesielt om høsten,kan dannes av gaver av naturen: frukt og grønnsaker. Tomater, agurker, pærer, epler, mais og til og med vanlige paprika kan skape et lyst og fargerikt stilleben. Selvfølgelig er alle disse produktene usannsynlig å overleve til slutten av festen, men utsikten vil bli gitt en magisk. Du kan sette grønnsaker og frukt i kurver eller vakre retter, dekorere mer med stearinlys eller servietter - alt er gitt bort av utøverens fantasi.


Dekorasjon til et bryllupstabell Foto

Fra frukt og grønnsaker skaper mestere skaperekte kunstverk. En slik opprinnelig dekorasjon av bryllupstabellen vil tilfredsstille barn og voksne i ferien. Og det er biter av fruktkutt på denne måten, det vil være dobbelt behagelig.

Godteri og suvenirer

Den opprinnelige innredningen av bryllupstabellen kankom ut av søtsaker. Donuts, kaker, kaker eller søtsaker, lagt i vakre retter eller til og med pakket i gjennomsiktig gavepapir, vil skape lyse aksenter på bordene. I dem vil det være mulig å sette notater med ønsker for hver gjest.


Søte dekorasjoner til et bryllupstabell

Et annet attraktivt objekt påBryllupbordet kan bli en sjokoladefontene. Tidligere ble denne dekorasjonen av bryllupbordet bare brukt i europeiske land, men etter hvert kommer mote for vakre ting til oss. Den vakre formen og strømmen av sjokolade, hvor du kan dyppe frukten, vil gi et "søt" humør til alle uten unntak, gjester.


Holiday dekorasjoner for et bryllup bord

En annen måte å dekorere bordet på er suvenirer. Hvis figurene til bruden og brudgommen tradisjonelt sett er plassert bare på nygiftebordet, kan andre suvenirer stå på bordene til gjestene. Det vil være bra, hvis på slutten av feiringen kan hver gjest ta sin souvenir fra minnet. Disse kan være duer som et symbol på kjærlighet, hjerter, tilknyttede ringer eller andre symboler på en nyskapet familie.

«Søtsaker» fra et serviett

I stedet for å bruke den vanlige dekorasjonenbryllup bord blomster, kan du lage uovertruffen mesterverk av servietter. Til fans av origami vil det ikke være vanskelig å komme opp med originale produkter fra servietter. Vanligvis settes servietter på bryllupstabellen, brettet i form av blomster eller kraner, men du kan komme opp med mer uvanlige alternativer. Organisk legger knopper av blomster, mos, gress eller annet materiale til sammensetningen, kan du oppnå fabelaktig skjønnhet på bordet.


Hvordan dekorere et bryllupstabell med servietter

Uvanlige ting

Noen ganger på bryllupstabellen ser ut til å være forDette er helt utilsiktede ting. For eksempel legger noen på bordet et akvarium med et par fisk eller et bur med papegøyer. I dette tilfellet er det viktig å skape en levende innredning for gode forhold for eksistens, ellers vil en ferie for folk bli et mareritt for dem.


Akvarium med fisk som bryllupsbord dekorasjon

Interessant dekorere flasker på bordet av nygifteeller gjester, og ikke nødvendigvis flasker som må åpnes og drikkes. Håndverkene lager flotte pyntegjenstander fra de allerede slitte materialene: brutte kurver og lampeskjermer, plastredskaper, gamle plater eller porselendukker. Alt dette vil, hvis ønskelig, se harmonisk ut på bryllupstabellen. Ulike gjenstander av kunst og håndverk vil bidra til å skape et helt unikt innredningsbrettbord.

Vi bringer oppmerksom på en mesterklasse på å dekorere bryllupstabellen:

En koselig til ditt hjem!

Hvis du likte artikkelen, kan du dele den med vennene dine ved å klikke på ikonet for ditt sosiale nettverk. Takk!

tags:. .