Devyasil og dets medisinske egenskaper i folkemedisin

Påføring av ulike planter og urter for behandlingmange sykdommer begynte i oldtiden og fortsetter selv nå, i en tid da moderne medisin utvikler seg i et raskt tempo. Devyasil, de medisinske egenskapene som er kjent for alle, er en plante av slekten Perennial. For folkemedisin eller opprettelse av ulike salver og tinkturer, brukes planter, vanligvis eldre enn tre år, til bruk. Dette skyldes det faktum at det er etter en slik alder at konsentrasjonen av de mest nyttige stoffene i rhizomet når et nivå som er akseptabelt for bruk.

Hvordan brukes elekampan

Som vi allerede har nevnt, den niårigeen plante som ligner en busk. For å bruke det til medisinske formål, er det ikke bare nødvendig å kutte kronbladene eller blomstene, men å grave ut hele planten med roten, siden den inneholder den mest nyttige.


Devyasil - en flerårig plante i form av en busk

Roten av elecampane (medisinske egenskaper ogkontraindikasjonene som vi vil se nærmere på litt senere) må vaskes grundig i vann for å spare selv de minste jordsmelkrummene. Deretter må roten tørkes under solens direkte stråler. Hvis du får en stor ryggrad, kan du kutte den i lengderetningen. Alle andre metoder i tillegg til soltørking eliminerer helt nyttige egenskaper og frarøver anlegget med medisinske muligheter.

Den resulterende tørrrot kan brukes til å tilberede en rekke te med en kurativ effekt, salver, tinkturer og avkok.

Bare ett tilfelle bruker bladerplanter, og ikke selve roten - å søke på sår og ulike svulster. For å gjøre dette, trenger du bare å bryte friske blader og bruke dem på skadede områder.

Te er også forberedt veldig enkelt. En teskje knust rot elecampane (nyttige egenskaper og kontraindikasjoner må studeres nøye før bruk) helle en liter kokende vann. La det brygge i minst femten minutter, men du kan ikke begrense teen din i mer enn tjuefem minutter. Deretter er det nødvendig å drikke te to ganger eller tre ganger om dagen sammen med naturlig honning. Slik te hjelper veldig raskt med tørr hoste, astma.

Devyasil, hvis egenskaper også hjelper medBehandling av tuberkulose, brukes ofte som tilsetningsstoff før måltider. For dette må elekampanens ufortjente røtter blandes med to briller vodka. I denne tilstanden forlater løsningen i ti dager på et mørkt sted. Bruk før måltider i mengden av en spiseskje.

Generelt, for å styrke og øke immuniteten vil tillatespesiell infusjon fra roten av elecampane og rødvinskvalitet Cahors. For å forberede, må du blande ett hundre gram knuste røtter med to glass vin og kok i ti til femten minutter på en langsom brann. Så nødvendigvis belastning. Før du spiser, drikk ett glass. Også denne løsningen er nyttig for personer med sår eller andre sykdommer i magen.

Med en kald, til og med forsømt, er det veldig nyttig å drikke en spesiell avkok av elecampane. Det regulerer også tarmens arbeid, og hjelper til med fordøyelsen.

Broth elecampane brukes ofte av kvinner påfor lite utskillelse under menstruasjon, så vel som med langvarig forsinkelse. Det er på grunn av dette at mottakelsen av buljongen er kontraindisert til gravide eller til de som planlegger graviditet.


Devyasil brukes ofte som tilsetningsstoff før måltider

Når du skyll munnen din med en slik avkok, kan du bli kvitt betennelser av forskjellige slag.

Kjøttkraft er lett å forberede: En teskje av hakkede rotter helles i et glass kokende vann. Deretter i tjue minutter må du lage mat over lav varme. Ta kjøttkraft to ganger eller tre ganger om dagen for en skje.

Nard, medisinske egenskaper, og som er svært viktige kontraindikasjoner, høst, vanligvis i tidlig på våren eller høsten, fordi i disse tider det er størst blomstrende.

Kontraindikasjoner for bruk av elekanan

Til tross for populariteten til elecampane, hvis nyttige egenskaper er ubestridelige, er det en rekke alvorlige kontraindikasjoner for bruken.

Først og fremst bør gravide kvinner og personer med følgende sykdommer gi opp denne typen behandling:

  • nyresykdom;
  • sykdommer i det kardiovaskulære systemet;
  • kronisk atonisk forstoppelse.

  • Devyasil høstes tidlig på våren eller høsten

    Folk som har ubehagelige følelserEtter søknaden, må du raskt se en lege for å finne ut årsakene. Det er mulig at dette skyldes feil inntak eller dosering, eller på grunn av tilstedeværelsen av allergener i kroppen.

    Bruk av jevnlige planter eller urter til medisinske formål kan bli farlig hvis man ikke vet alle nyanser eller tar feil forberedte infusjoner og avkok.


    tags:. .