Innebygde elektriske ovner

Kjøkken er stedet hvor en kvinne tilbringer mesteparten av tidenhans liv. Faktisk er det dette rommet som ble opprettet for matlaging og spising. Med komfort og komfort, bør kjøkkenkroken være utstyrt med alt du trenger. Denne listen inkluderer ikke bare kjøleskap og kokeplater, men også av høy kvalitet, romslige møbler, mikrobølgeovn, sett med kjøkkenverktøy, eksospanel, vask, ovn og mye mer. I dag er den mest populære og mer praktiske den elektriske ovnen innebygd kjøkken sett. Dette gir bekvemmelighet for vertinnen og sparer plass på kjøkkenet.


Innebygde elektriske ovner gir bekvemmelighet for vertinnen og sparer plass på kjøkkenet

Det er bare nødvendig å huske hvordan familien gleder segsprø appetittvekkende skorpe på en bakt kylling, bakt kjøtt i fransk, duftende pizza og andre godbiter. Utvilsomt kan noen av disse rettene bestilles i en restaurant, leveringstjeneste eller kjøpt i matlaging, men dette kan ikke sammenlignes med hjemmelaget mat tilberedt av sine produkter, i en atmosfære av kjærlighet og trivsel. Dette kan alt gjøres ved å bruke den innebygde ovnen elektrisk. Selv en moderne mikrobølgeovn med grillfunksjoner vil ikke kunne lage en slik tallerken som elektriske skap. Sortimentet av innebygd utstyr er veldig stor, slik at enhver vertinne kan hente en modell for sine tekniske egenskaper, stil, størrelse og andre ønsker.


I ovnen er kamrene innsiden delt inn i to uavhengige deler

Ovner etter typer varmeelementer

Innebygde elektriske ovner eksistererto typer - elektrisk, så vel som gass. Sistnevnte er mer vanlige for husmødre, vant til gassovner med en ovn. Gassdyser er standard på bunnen av platen, det vil si, oppvarming går fra bunnen av. Moderne teknologier har skapt modeller med oppvarmingsdyser øverst og nederst. Mer interessante variasjoner - det lavere varmeelementet er gass, og den øvre er eklektisk. I tillegg er det modeller med konveksjonsvifter, med elektriske drifter.


Ovnen har forskjellige funksjoner og rensekamrene

Innebygd Ovn Elektrisk Omtalersamle bedre og mer aktivt enn den forrige typen. Modeller med denne typen varmeelement er mer populære. En elektrisk innebygd ovn har en liste over fordeler over en gassovn. Hvilke innebygde elektriske ovner er bedre, la oss prøve å forstå.

 1. Oppstillingen har et slikt utvalg at enhver kjøper vil kunne velge en ovn for planlagt økonomi og stil, design.
 2. Et stort antall funksjoner som er knyttet til denne teknikken.
 3. Programvaresort, øker mulighetene for å skape kulinariske mesterverk.
 4. Muligheten til å justere kvaliteten på bakingen på grunn av ensartet oppvarming i ovnen.
 5. Separasjon av kammeret inne i to uavhengige deler.
 6. En rekke funksjoner og verktøy for rengjøring av kameraer.
 7. Kontroll med en rekke elektronikk.


Ovner gir en mulighet til å lage mat selv den mest "lunefull" parabolen

Den største fordelen er stabilitetvalgte temperaturer. Nøyaktigheten til temperaturmodusen kan velges opp til 4-5 grader, mens ovnens innstilte temperatur holder seg på samme nivå i hele tilberedningsprosessen. I tillegg kan oppvarmingsretningen også velges av vertinnen - underfra, fra bakveggen, fra oven. Med ovnenes ovner er det enkelt å tilberede selv den mest "lunefull" parabolen.

Sikkerhetsproblem

Den elektriske ovnen er innebygd, noe som er bedre? Dette spørsmålet er rimelig å svare fra sikkerhetssiden for personen. Dette konseptet kan dømmes fra flere punkter:

 1. Nederlag og elektrisk støt.
 2. Sannsynlighet for å få en brenning.
 3. Mulighet for gasslekkasje.


For å koble en elektrisk ovn riktig, er det nødvendig å ta hensyn til og beregne strømmen til sikringen og ovnen

For gassmodeller har de en gassovervåkingsfunksjon. Den er basert på å stoppe gassforsyningen når flammen er dempet.

I anledning av elektromodeller - deres fareer et elektrisk støt. Ovner elektrisk innebygd 45 cm (standard størrelse modeller for kjøkkenet) må nødvendigvis ha en jordforbindelse. For å koble en elektrisk ovn riktig må du alltid ta hensyn til og beregne strømmen til sikringen og selve ovnen. Å ignorere dette faktum kan føre til inkorrigible, og noen ganger tragiske konsekvenser. Et annet stort pluss av den elektriske ovnen er automatisk låsing av døren. Et slikt system er svært nyttig, spesielt hvis det er barn i familien. Ofte er denne funksjonen innebygd i modeller med automatisk rengjøring, på grunn av oppvarming til høye temperaturer i stekeovnen.


En hvilken som helst modell av ovnen i seg selv inneholder en vifte-turbin

Innebygd ovn 45 cmhar en ekstra funksjon. Slike modeller er bygget i kjøkkenmøbler, og må derfor sikre sikkerheten. Til dette formål har ovnen en kjølefunksjon. Det moderne modellutvalget er nesten helt utstyrt med kjølesystem.

Kjølesystemets prinsipp

Enhver modell i seg selv inneholder en vifte-turbin. Denne enheten trekker inn den kalde omgivende luften fra baksiden av ovnen og blander den med innsiden av kammeret. Etter det går luftblandingen mellom kontrollpanelet og dørene. Hvert firma har sin egen variasjon av kjøleanordningen, men operasjonsprinsippet er lik. Ved hjelp av ovnsystemet blir en elektrisk innfelt 45 cm kjølt helt, inkludert dører, glass og ikke bare kroppen. Kjøleprosessen starter samtidig med prosessene for oppvarming av vegger og ender bare etter slutten av stekeprosessen og fullstendig avkjøling av ovnen. Det er ovner der du kan stille kjøletiden ved hjelp av en timer.

Hvordan er ovnen utstyrt?

Komplekset med ovner inkluderer mangenyttige og interessante ting: panner av forskjellig størrelse og dybde, hovedsakelig emaljert, aluminium. De er gode til å lage forskjellige bakverk. Ofte legger produsenten grillgriller, paller eller beholdere til fett, spytt. Det skal bemerkes at for spytte modellen må være utstyrt med en spesiell elektrisk stasjon. Dette skyldes type og pris kategori av ovnen.

Det er også en slik funksjon som systemet til ovnen guider. De er teleskopiske, lettelse og ledning.


Det hengslede systemet til glideskinner som bakplaten holdes, kalles teleskopskinnen

Hvis veggene i det indre kammeret har fremspring ellerSporene er lettelse guider. Mulig fri bevegelse av paller. Ulempen med denne utformingen er den gradvise forverringen av emalje, riper, sjetonger. Som et resultat, kan ikke bare utseendet forverres, men også områder som er dekket av rust kan oppstå.

Wire ser i form av "skinner". Det er flyttbare og vanlige. Dette påvirker bekvemmeligheten og graden av rengjøring av ovnen under vasking. De er innebygd i ovnens indre vegger. Ved hjelp av "skinner" holdes en pall. Dermed er spaltningen av emaljen utelukket.

Det hengslede systemet med glideskinner på hvilkeBakplaten holdes, kalt teleskopveiledningen. Dette systemet er ideelt i ferd med installasjon, matlaging. Men det har en minus - vanskeligheter ved rengjøringstidspunktet.


Enkelte modeller er utstyrt med en spytte og en elektrisk stasjon.

Spyttet er hovedattributtet for kjennereGrillet kylling. Han og den elektriske stasjonen er utstyrt med visse modeller. I tillegg må ovnen gi et spesielt regime - grillen. Elektrisk motor med lav hastighet gjør spytten med mat, og grillen jevnt og forsiktig innhyller hele overflaten av produktene. Det er veldig praktisk og velsmakende ved utløpet, men etter det må du tinker med prosessen med å vaske ovnen.

En annen hemmelighet med moderne ovner - en termosamler. Denne funksjonen er tilgjengelig på noen få modeller, men det lar deg styre temperaturen på selve parabolen, som vises på displayet. I tillegg kan du i utgangspunktet sette ønsket temperatur for en bestemt tallerken. Spesielle delikatesser krever ofte spesifikke indikatorer.


Uansett hvor nøye og nøye huslederen ikke tilhører hennes kjøkken og utstyr, er forurensning uunngåelig

Ovner elektriske innebygde vurderingerforlat det beste, men uttrykk samtidig ønsket om å ha i det komplette settet mikrobølgeovnens funksjon. Faktisk eksisterer slike modeller, men de er ikke nok. Mulighet for mikrobølgeovn til ovnen - en sjeldenhet, men det er. Det er veldig fordelaktig å kjøpe slike modeller på kjøkkenet, hvis størrelse ikke tillater deg å installere mange husholdningsapparater, eller for fans av minimal rytming av mellomrom.

Rengjøringssystemer

Uansett hvor nøye og nøye var husboen ikke bekymretTil deres kjøkken og utstyr er forurensning uunngåelig. Ovnen krever konstant omhu og rengjøring. For de som ikke liker rengjøringsprosessen eller ikke har tid til det, har det blitt laget spesielle modeller av ovner.


Katalytisk platina under tilberedning tar alle partikler av smuss og fett over

For å lette rengjøringsprosessen brukes følgende triks:

 1. Emalje med egenskapene til hurtig rensing. Dette er en fin spredt emaljesammensetning som ikke tillater at smussene og partiklene av forurensning trer inn i dens tykkelse. På grunn av dette er smuss lett å fjerne.
 2. Rengjøring med damp. Det brukes bokstavelig talt av en produsent, ganske sjeldne modeller. Det vesentlige ved fremgangsmåten ligger i det faktum at etter koking i en panne fylt med en viss mengde vann som under innvirkning av høye temperaturer inne i kammeret fordamper. Dermed blir fete klynger skilt fra veggene.
 3. Katalytisk rensing. Essensen er å bruke katalytisk platina, som under kokingen tar alle partikler av smuss og fett over. Etter at ovnen er ferdig, må kameraet rengjøres. Det er en ting - platene til slutt mister deres egnethet og krever en endring. Et sett med plater beregnes for ca. 400 preparater. For folk som har gode økonomiske muligheter, kan du kjøpe en ovn med katalyse. I dette tilfellet vil vaskeprosessen være rask og problemfri, og platene må ikke endres.
 4. Veldig effektiv, selv om det regnes som radikalt,pyrolytisk rensemetode. Enkelt sagt er dette prosessen med å brenne ut alle resterende partikler og forurensninger. Temperaturen til det indre kammeret er ca. 500 grader. Låsing av døren er obligatorisk. Resultatet er fullstendig fordampning av forurensningene, og svampen fjerner pyrolysefenomener i form av varme. For å beskytte deg mot en ubehagelig lukt under en lignende prosedyre, er det verdt å installere et spesielt filter. Det etterlater alle luktene inne i kameraet. Minus denne metoden - forbruket av elektrisitet. Brenningsprosessen tar minst tretti minutter, noe som betyr at hele denne tiden vil strøm forbrukes.


Pyrolytisk rengjøring av ovnen er en prosess for å brenne ut alle slags forurensninger som legger seg på veggene

Moduser for matlaging i en innebygd ovn

Antall moduser er ganske variabel i hver modell. Jo høyere kostnadene for teknologi, desto større valg av moduser. I dag er nesten alle modeller multifunksjonelle.

De mest populære modusene er:

 1. Baking eller bunnoppvarming
 2. Grill. Det andre navnet er den øvre oppvarmingen
 3. Oppvarming er klassisk. Det regnes ofte som tradisjonelt, siden det bruker øvre og nedre varmeelementer.
 4. konveksjon
 5. Komplekset er konveksjon med overoppheting, konveksjon med lavere oppvarming, og også klassisk oppvarming i kombinasjon med konveksjon.
 6. Det er en ring eller rygg oppvarming. Dette er en nyhet i teknologimarkedet. Dette innebærer rundt viften installasjonen av et sirkulært varmeelement. Denne modusen gir matlaging på flere nivåer. Det innebærer samtidig forberedelse av to forskjellige retter på separate bakervarer. Det er en spesiell separator som deler ovnkammeret i to rom. Dette bidrar ikke bare til å forberede seg separat for to forskjellige retter, for ikke å blande lukt, men også å spare på strøm når bare en av de to kamrene jobber.


Ovnen ble drømmen om hver elskerinne som ikke har det

Ovn elektrisk innfelt vurderingerforlater det beste. Alle husmødrene har lenge verdsatt verdigheten, nødvendigheten og praktikken av dette elektriske utstyret på kjøkkenet. De fleste retter for å få en øm og saftig smak kan ikke tilberedes uten å bruke en ovn. Mange kosthold dietter krever bakte matvarer. Fra hvilken side anser ikke ovnen, overalt er det bare positive aspekter.

Ovnen ble drømmen om hver elskerinne som ikke har det. En proprietress - anser ham sin stolthet og trofast assistent i en vanskelig kjøkkenvirksomhet.

tags:. .