Hvordan dekorere et hus for det nye året 2016

Fra år til år ser vi veldig frem tilNyttårsaften. Om noen uker, og til og med dager før det nye året kommer, begynner vi å tenke på å holde den. Våre tanker er opptatt av å velge riktig antrekk, forberede ferieretter, samt dekorere huset for denne ferien. De fleste familier flytter innredningen av huset til bakgrunnen og begynner ofte å gjøre dette nesten i siste sekund. Å dekorere huset til nyttårsafteni all alvor, for dette må du finne ut hva som skal være år 2016, nemlig hva slags dyr. Å vite dette, kan du trygt velge smykker og farger for kranser og annet nyttårs attributter. Hvis du velger de riktige dekorasjonene og dekorere huset ditt med smak, vil nyttårsaften av 2016 bli et ekte eventyr for deg og vil presentere deg og din familie med en magisk festlig stemning.

2016 er år for apen

I vår tid festes nesten alle personerikke en liten verdi til det østlige horoskopet. Ifølge øst horoskop nærmer 206 år skal symbol Red (Brann) ape. Hvis du starter fra forestillinger av den østlige kulturen, er inneværende år det året geit, alle vet at dette dyret er rolig og nøkterne dyr, så et år som går bort (2015) skulle være stille. Hva å snakke om det kommende året Brann Monkey, er det velkjent ape har helt motsatt trekk, snarere enn geit, og derfor fremtiden i 2016 skal være full av overraskelser og ikke forutsigbare situasjoner, fordi ape slu og meget temperaments dyr i naturen. Monkey er også en veldig intelligent og ressurs dyr hun forelsket i å være i selskapet og for å tiltrekke seg mye oppmerksomhet. Basert på egenskapene til dyret, kan du trygt si at i 2016 du forventer ny og uventet kjærlighet. Som du vet, er en ape et veldig trofast dyr, slik at ekteskapene som ble inngått i 2016, lover å være veldig sterke og lykkelige.

Elementet i 2016 vil bli brann, som åreter en brennende ape. Brann er et element av det sublime og impetuous, beveger seg oppover. Derfor er Monkey Year sannsynligvis å bringe mange en uventet kampanje, samt karrierevekst. Brannen symboliserer en rik, rød rød farge. Rødt er et symbol på besluttsomhet og stor tillit. Derfor, i det kommende året, vær ikke redd for å gjøre ukonvensjonelle beslutninger, vær dristigere. Som kjent, er denne fargen også et symbol på lidenskap, så i år Brann Monkey vil være sjenerøs i stormfulle kjærlighetsforhold.

Å vite hvilket år vi forventes med tillitsi om hva som venter på oss i 2016, nemlig flaks i forretninger og arbeid, samt kontinuerlige romantiske forhold. Bare ikke glem at apenes år bestemmer det østlige horoskopet, så dette dyret kommer inn i sine krefter ikke 1. januar, som vi alle forventer, men 8. februar ifølge det østlige horoskopet.

Dekorere huset med egne hender

Å vite at 2016 er år av apen,Du kan kjøpe figurer i form av dette dyret. Tall av en ape kan plasseres rundt huset, det vil minne alle på, til ære for hvem nyårsbrød vil høres. I tillegg til å dekorere hele huset med apekatter, kan du også lage små gaver til dine gjester (med små figurer av apekatter). Å vite at i brannmånedets år, er rød farge relevant, mye oppmerksomhet skal bli gitt til ham når han velger smykker. For å dekorere er det nødvendig å begynne med en korridor, tross alt når du møter de besøkende, ser korridoren først og fremst opp. På gangen kan du installere en liten vas med flere grener av gran, de vil gi huset ditt en unik smak av ferien. For noen år siden hørte vi ikke om grankransene som kom til oss fra utlandet, nå kan de ses på hver tredje dør. Legg til en gran krans kan være en tradisjonell hestesko (heldigvis), fast i midten av kransen.

Nyttårs kranse med egne hender

Hvis du kjøper en ekte gran, og ikkekunstig (som populært de siste årene), så når den er installert bør du definitivt holde ekstra grener, og slik at de ikke nødvendigvis kaste ut, fordi en av dem kan få en stor gran krans. Krans fra naturlige granbar kan plasseres på peishyllen eller henge på døra, i motsetning til kunstig gran krans, naturlig gi hjemmet ditt en unik smak av den kommende ferien. Så, for julen kranser vi trenger: grener av gran, underlaget (ringen), ringen av skum, wire, stiftemaskin, ulike ornamenter og bånd, samt lys og lysestaker (hvis krans vil bli basert på peishyllen).

Dekorerom for det nye året

Som alle vet, liker en ape å tiltrekke seghennes oppmerksomhet, hun elsker også vekten lys og skinnende, så når dekorere rom ikke sparer på lyse og skinnende kranser, så vel som fargerike lys. Det viktigste når dekorere rom ikke krysse linjen, ikke overdrive det, ikke ta dekorasjonen for å fullføre dårlig smak. Prøv å finne en midtbane, ikke mye og ikke litt.

En av de viktigste reglene for dekorering erikke gjør det verre, ikke velg mange forskjellige nyanser av farger, det vil se stygg og flekkete. Å vite at det kommende året vil være Year of the Fiery Monkey, kan du ta den røde fargen til basen og fortynne den med en eller to farger. Det vil være veldig harmonisk å se rødt og gull i utformingen av rommene.

Ikke glem om kranser, derfor en rød nyanse, så vel som fargerike lys.

Hvis du har ledig tid,Prøv å ta med fantasien din og lage minst en dekorativ dekorasjon selv. Et slikt ornament kan være både designer furu-trær, så vel som en rekke kranser eller til og med en skulpturert ape figurine, dette er sikker på å behage fremtiden elskerinnen i 2016.

I tillegg til den røde fargen på brannaben, smaker duslike farger som blå, grønn, oransje og gul. Derfor kan du fortynne den røde fargen med slike farger. Hvis du kan kombinere slike farger i en harmonisk kombinasjon, så tro at kjæresten til 2016 vil gi deg rikelig belønning i det kommende året.

På inngangsdøren, i tillegg til grankransen, kan du henge kranser, så vel som en liten bjelle, vil han gjerne ønske gjestene velkommen som kommer til deg.

Ikke glem å kjøpe det samme før nyttårsymbol for det kommende året (Monkey). Det kan være som figurer, og fur-tree leker eller til og med spargebanker eller kalendere. Ikke skimp, jo flere symboler du får for ditt hjem, jo ​​lykkeligere og lykkeligere blir det kommende 2016 året for deg og din familie.

Dekorasjon av juletreet i 2016

Det viktigste ved å dekorere et juletre erIkke overbelast ansiktet med innredning. Monkey lar og liker å trekke til seg selv oppmerksomhet av medarbeidere, men likevel ikke liker dårlig smak, derfor prøv å finne den beste avgjørelsen i dette spørsmålet. Lys og moderne ser på granlyset ditt og luftige snøhvit snøflak, kombinert med juleleker (snøflak kan kjøpes i butikker med juletre eller laget av deg selv).

I år er det beste treet å dekorere med store og lyse baller, men små baller vil være bedre å utsette det neste året 2017.

Hvis du ikke finner de riktige ballene, ikke bli opprørt, dekorere juletreet kan bli laget av familiebilder, det vil ikke bare se originalt, men også berøre.

Leker for å dekorere juletrær kan være laget av søtsaker og frukt, du kan bruke godteri eller til og med informasjonskapsler. Slike dekorasjoner vil ikke bare huske barna i huset ditt, men også apen vil glise seg.

Å dekorere topper av et fur-tre i år er bedre ikkeen tradisjonell stjerne, men heller engler. Du kan også lage en slik topp med dine egne hender, dette er sikkert å tilfredsstille eieren av det neste året - en ape.

Vi dekorerer vinduene for nyttår 2016

Dekorasjon av vinduer er også en av mangeviktige detaljer i dekorere huset. Dekorere vinduene, huset ditt eller leiligheten, du gir alle forbipasserende, ser på dine vinduer en liten del av ferien din stemning.

Hvis familien din har en kunstner eller du bareelsker og vet hvor vakker tegning, i dette tilfellet, kan du male en hel vinterlandskapet på boks, som det vil sikkert nyte ape. Hvis du ikke er tilbøyelig til kunst, og i planene har fortsatt et bilde på boksen, vil du være nyttige sjablonger allerede tegnede bilder, med deres hjelp vil være i stand til å tegne et bilde på boksen, selv et barn.

Å vite at apen er leken, kan du bruke til å dekorere vinduene til lekne og tegneseriefigurer, bare ikke glem å snøpiken og julemannen.

Å vite at neste år er året for Fiery Monkey, må du male eller bare dekorere vinduene med fargede lys.

Hva å lage mat for nyttårets feriebord

Nyttårsaften er en ferie somHan kommer til bordet hele familien. Mange mennesker lever med sine familier på en svært stor avstand er det ikke, men kan ikke finne årsaken til møtet, så det nye året er en av de få ferie når familien kan møtes og sitte på samme bord.

Siden neste år blir et år med lunefulltaper, på bordet bør være et stort utvalg av grønnsaker og frukt, samt bær og en rekke grønnsaker. Et så stort utvalg av frukt gir oss mange kreative løsninger. Fra en slik overflod av grønnsaker og frukt kan du tilberede alle slags fruktkocktailer og mousser, og fra grønnsaker en rekke salater og snacks. Hvis du forlater de vanlige og daglige oppskrifter i fortiden og forbereder noe nytt og raffinert for nyttårets bord, vær helt sikker på at apen vil sikkert takke deg i det nye året, og bordet ditt vil aldri være tomt.

Ikke vær hver dag når du pynter nyttårsaftenbord og servise på den. Alle retter og borddekorasjoner skal preges av uvanlig lysstyrke og ekstraordinær design. Bruk lyse farger for å dekorere rettene dine, i dette vil du dra nytte av frukt og bær, samt grønnsaker.

Mange vet at et dyr som en apeer kjent for sin vedlegg til søtsaker, så i tillegg til tradisjonelle retter, ikke glem å lage noe søtt, eller bedre, hvis det er noen desserter. Et slikt utvalg av søtsaker vil ikke bare være vertinne i det kommende året, men også barna i huset ditt. Hvis du liker og vet hvordan du skal lage desserter, så kan du i dette tilfellet til et ekstra søtt bord organisere et ekstra bord, hvor du også finner frukt.

Når du serverer nyttårsbord er det nødvendig å ta hensyn til detnoen finesser. For eksempel, ikke glem at gjestene vil være på festbordet i nesten en dag. På bordet er det nødvendig å sette mer lette retter, heller enn nærende eller utfylle dem med ferske grønnsaker, ellers vil gjestene spise i noen timer og vil ikke fortsette feiringen. Bordet må inneholde mineralvann, det vil ikke tillate deg å komme raskt inn i gjestene og redusere appetitten. Når du serverer, kan du bytte til hjertelige måltider med lette snacks.

Hva skal du ha på møtet i det nye året 2016

Møt det kommende året av brannen ape er bedrealt i naturlige stoffer, nemlig i fløyel, silke, sateng eller lær. Fargene som bør gis spesiell preferanse er rød, mørkrosa og også burgunder, bare disse fargene kan være litt fortynnet med gull eller oransje nyanser. Å vite at apen er flammende, kan klutflammer, oransje eller gule nyanser også være til stede på plaggene. Kjoler eller kostymer på nyttårsaften bør legemliggjøre femininitet, nåde og nåde.

Det vil være aktuelt å bære korte kjoler ellerLang i gulvet med et stort snitt eller med en åpen rygg. Klærne bør tiltrekke seg mye oppmerksomhet, da kjæresten til neste år liker denne apen. Med tillegg av en grasiøs kjole kan du velge et originalt og lyst tilbehør, dette kan være et belte, et kjede eller en liten veske.

tags:. .