Terapeutisk bruk av den medisinske mendicanten

Labaznik, eller grøt av twill, er svært vanligi våre klimatiske forhold. Denne planten vokser nær elver, innsjøer, våtmarker. Det er et høyt gress med små hvite eller hvite rosa blomsterstand. Blomster har en deilig honningaroma. Labaznik har mange medisinske egenskaper, men det må også huskes at han har kontraindikasjoner. Denne planten har funnet søknad på mange områdermenneskelig aktivitet. Den brukes både i folkemedisin og i offisiell farmakologi. Selv i matlaging er det retter som bruker denne urten.

Terapeutiske egenskaper av den medisinske mendonen

Denne urt har en variert kjemisk sammensetning. På grunn av dette har denne anlegget mange nyttige og medisinske egenskaper.


Labaznik hjelper godt i behandlingen av ulike hudsykdommer

Har anti-inflammatorisk effekt. Veldig bra hjelper i behandlingen av ulike hudsykdommer, samt eksem. Til dette formål fremstilles en krem ​​eller infusjon fra morbær. De vil også være effektive i psoriasis. Infusjon fra inflorescences av denne planten kan brukes til å forhindre herpetic utbrudd i tilfelle en person har en disposisjon til dem.

Hjelper med brannsår, med eliminering av bleieutslett og trykksår. Forbered pulveret fra blomstene i mallinen og bruk som et pulver på den berørte huden.

Normaliserer blodtrykket og fortynner blodet. Infusjon fra engen er tatt innvendig.

Broths og tinctures fra denne urten stimulerer godt immunitet. Regelmessig å spise dem for en stund, vil kroppen lett takle forkjølelse.


Dekoksjoner og infusjoner av den medisinske velstimulerende immuniteten

Gress er den naturlige smertestillende. Det kan brukes til å bli kvitt spasmer og redusere andre smertesyndrom.

Hjelper å bli kvitt brennende og kløe.

Aktiverer de mentale fakultetene. Derfor er folk som har tilknytning til psykisk stress, det anbefales å drikke avkok av medisinsk urt.

Hjelper å kvitte seg med symptomene på akutte virussykdommer.

Denne planten er svært effektiv når den er bitt av ulike insekter og til og med slanger som kremer, siden den har en antitoksisk effekt.

For å lage mat til forbrukinfusjon, avkok eller salve fra mendicanten, er det ikke nødvendig å gå til myren for hans søk. I vår tid kan denne urten kjøpes på hvert apotek. Den finnes i ulike samlinger, så vel som individuelt: røtter, blomstrer og blader.

For hva du kan bruke twill

Egenskapene til denne planten er ganske forskjellige, ogbruken av det avhenger ofte av arten. Det er fire hovedtyper av morter. Six-lobe og Kamchatsky brukes ofte til problemer i mage-tarmkanalen, så vel som for leversykdommer. Laminasen brukes som et helbredende middel, og også som et antibakterielt middel. Men blant alle artene, er en eng-bærende lem utbredt. Det brukes til å behandle slike sykdommer som: hemorroider, dropsy, søvnforstyrrelser, bronkitt, akutte respiratoriske virusinfeksjoner, diaré, hjerte og karsykdommer og andre.

Oppskrifter for bruk av medisinsk mugg

Antiviral infusjon fra denne planten er bredt spredt. Fremgangsmåte for fremstilling:

Du må kjøpe et apotek klar til å samle et kjøpesenter. Hvis du har lyst til å personlig samle denne planten, må du først studere gresskaret på bildet nøye.


Det er fire hovedtyper av morter

For matlaging trenger du 30 gram gressplanter, 50 ml. alkohol og 250 ml. kokt vann ved romtemperatur. Gresset skal plasseres i en termo og helles med vann, la det stå på et kjølig sted i 10 timer, og tilsett deretter alkohol der. Spis en halv skje 4 ganger om dagen.

Med psoriasis, eksem og annen hudsykdommer brukt salve. For å gjøre det, bruk fint malt tørket blomsterknopper. De blandes med petroleums gelé og brukes til berørte områder av huden to ganger om dagen.

Tilberedning av kjøttkraft for douching: Samle en hel ett glass kokende vann, la det brygge i en halv time. Deretter belastes og fortynnes med avkjølt kokt vann til et volum på 1 liter. Douching bør gjøres en gang om dagen.

Avkok for behandling av sår og brannskader. Fremgangsmåten er dette: tørk plantens blomsterstand, hell en kopp kokende vann, la det brygge i 6 timer. Deretter spenne og behandle den berørte huden. For dette formålet kan du bruke pulver. Den er også forberedt fra blomstene til mendicanten: de knuses og drysses på de berørte områdene av huden.


Personer som lider av lavt blodtrykk, er tagolga strengt forbudt

Saker når bruk av twill er forbudt

Det ville være ønskelig å legge merke til at mabaznik harkontraindikasjoner. De har imidlertid et lite gress. Det anbefales ikke å ta anlegget til personer som lider av forstoppelse, siden det har en sammenstøtende effekt. Med ekstrem forsiktighet må du konsumere gress til gravide, personer under 12 år og allergiske personer. Personer som lider av lavt blodtrykk, er tagolga strengt forbudt.

tags:. .