Metoder for å dyrke en amendig phlox

Tette krypende tepper og voluminøse blomsterbed fraLyse farger er en stolthet for hver blomsterhandler. En av de universelle farger, som ofte brukes til dette formålet, er phyllaceous subulatet. Plantering og omsorg for det gjør ikke mye arbeid - anlegget er upretensiøst og sameksisterer godt under forskjellige forhold. Takket være dette er denne planten nå mye distribuert blant profesjonelle blomsterhandlere og amatører.

beskrivelse

Phlox subulate så hver av oss minst en gangi livet. Denne blomsten blir ofte brukt til å lage et lyst teppe av snikende på bredden av bekker, dammer og andre vassdrag preparerte. Han landet oftere arrays, men kan finnes floksovye rygger og individuelle arrays. Sprer blomster med spisse blader er perfekt kombinert med smaragd plener og en privat, grønn plante opprettholdes selv under snøen.


Phlox awloid finner bred applikasjon i landskapsdesign

Phlox vokser tykke busker med en høyde på ca 15cm, og blomstrer fra andre tiår mai til midten av juni og i august. Blomsterbutikker merker at blomstringen er så rikelig at hatten på lyse stjerner av lilla, rosa, hvit og lilla farge dekker helt det grønne bladverket.

Phlox er subulat, hvis bilde er i blomstringsperiodebli mål for mange fotografer og artister, finner bred applikasjon i landskapsdesign. Med sin deltakelse er det laget svært enkle geometriske terrasser, samt virkelig mesterverkskomposisjoner utstilt under floristiske utstillinger og festivaler.

Planting og omsorg

Til tross for at det regnes for å være non-whimsical ogprizhivchivom plante, planting av phylloft subulate anbefaler å utføre på tørre og løs jord med en nøytral verdi av surhet. Erfarne produsenter bemerker at også frugtbart land på sin egen måte er skadelig - volumet av grønt øker, og blomstringen reduseres. Derfor er det forresten ikke ønskelig å overfeed det med gjødsel.

I jord med høy surhet før planting er det bedre å lage dolomittmel eller kalk og bland godt. I leirejord er det ønskelig å tilsette sand for å sikre oksygenforsyning.

Plantens rotsystem overgir ikkepå 15 cm i dybden. Når du forbereder landet, vær særlig oppmerksom på eliminering av flerårige ugress, siden da vil de være svært vanskelig å rengjøre uten å skade phloxen.

Det viktigste behovet for anlegget er vanlig avling, mindre ofte gjødsling og vanning. For ernæring er den beste løsningen en mineraloppløsning laget av treaske:

 • Bland 350 g ask med 2 liter vann;
 • koke i 10 minutter og kald blanding;
 • belastning og hell i 10 liter rent vann.

 • Phlox subulate krever enkel, men forsiktig omsorg

  Dette middelet er også nyttig ved at det har en steriliserende effekt og forhindrer reproduksjon av parasitter.

  For å styrke subtilets phyla etter vintering iDet er nødvendig å legge til en svak løsning av humus til jorda. Den anbefalte tiden for å forny blomsten er 5 år. I løpet av denne tiden svekkes den, blir trist og sårbar mot skadedyr og infeksjoner.

  Phlox subulate krever en enkel, menforsiktig omsorg, som blomsterhandleren kan håndtere med noen erfaring. Og dens lyse krypende blomstring vil være et pryd av noen hage-, smug eller landplot.  tags:. .