Hvordan kan en leietaker beregne riktig betaling for verktøy?

For å lære å beregne verktøytjenester må du studere de relevante forskriftene som styrer dette området.

Faktum er at i livet er det mesten rekke situasjoner som krever en omregning av boligkostnaden. Hvis du vet hvordan du gjør det riktig, kan du ikke bare beregne kostnaden for verktøy, men også forhindre overbetaling for dem.


Betaling for verktøy

Prinsippet om leieformasjon

Til tross for det faktum at kostnadene ved "felles" vi beregne hver måned selskapet som forvalter huset, bør hver eiendom eier vet hvordan man skal beregne verktøyene selv.


Boligkoden fastslår at eieren av boligen betaler et gebyr for vedlikehold og for å gi ham hjelpemidler

Boligkoden fastslår at eieren av boliger betaler et gebyr for vedlikehold og for å gi ham kommunale tjenester. Så for eksempel består sammensetningen av betalingen for vedlikehold av et leilighetshus:

 • betaling for utleie av kommunale boliger;
 • bidrag til vedlikehold og rutinemessig vedlikehold;
 • betaling for vedlikehold og reparasjon av verktøy;
 • utgifter for å ta avlesninger av fellesregnskapsinnretninger, krevende gjeld for boliger og felles tjenester mv.
 • betaling for søppelinnsamling, reparasjon av postkasser, etc.
 • I tillegg, hvis du vil forstå hvordan du beregner verktøyregninger, må du forstå konseptet for overhaling. Faktum er at betalingen for det ved å betale for verktøy ikke er vurdert. På grunn av dette forholdet er det ikke gitt et tilskudd til ham, og generelle fordeler blir ikke brukt.


  Som for avgifter gitt til deg av verktøy som det inkluderer betaling for levert elektrisitet, gass, varmt og kaldt vann, varme

  Når det gjelder betaling for verktøyene som tilbys til deg, inkluderer den:

 • betaling for strøm, gass, varmt og kaldt vann, varme;
 • betalinger knyttet til dem.
 • viktig

  Tariffer for dem er satt av Federal Service forTariffer på grunnlag av Russlands regjeringes beslutning av 13.08.2006 nr. 491. Samtidig har regionene rett til selvstendig å regulere spesifikke indikatorer avhengig av lokale forhold. Så, for eksempel, kan de etablere normer for sosialt forbruk, for eksempel varmt vann.


  Tariffer er etablert av Federal Tariff Service på grunnlag av RF Government Resolution nr. 491 av 13. august 2006

  I tillegg, når fastsettelse av husleie og verktøy er tatt hensyn til ikke bare størrelsen av tariffer, men også andre faktorer. Disse er:

 • tilstedeværelse eller fravær av fordeler fra eieren av lokalene eller leietaker
 • Antall personer registrert i dette boligområdet;
 • tilstedeværelse eller fravær av tellere;
 • midlertidig fravær av eiere eller arbeidsgivere på bosted, etc.
 • Hvis du ikke vet hvordan du skal beregne verktøyettjenester, dette er ikke et problem. Faktum er at for deg, bør det gjøre forvaltningsselskapet eller multifunksjonelle senter fagfolk som er pålagt å gi deg allerede beregnet mengden av mottak av betaling.

  I tilfelle du trenger å produsere en slikBeregn deg selv, du kan beregne kostnaden for verktøy ved å bruke en online kalkulator, tilgjengelig på nettstedet til et administrasjonsselskap. I tillegg kan du be om et eksempel som skal beregnes fra spesialister fra boligavdelingen eller HOA.

  Betaling av verktøy

  Hvis vi snakker separat om hvordan du beregner verktøy, for eksempel varmtvannsforsyning, må du huske at det er 2 alternativer for deres betaling:

 • i henhold til indeksene for den interne regnskapsinnretningen (meter);
 • i henhold til den fastsatte generelle standard.
 • I det første tilfellet, eieren eller leietaker av et boligområdeLokaler får størst fordel, da det betaler seg direkte for volumet av varmt vann eller strøm forbrukt av den. For å gjøre dette, trenger han bare på tid hver måned for å sende avlesninger av målere installert i leiligheten hans, forvaltningsselskapet eller resusrsosnabzhayuschey organisasjon.


  Det er verdt å huske at de senere årene, i henhold til lovens krav, har flere leiligheter blitt utstyrt med husholdningsapparater for opptak av varmt og kaldt vann, samt elektrisk energi

  Det andre alternativet innebærer betaling,Basert på den generelle normen fastsatt av regjeringen. I dette tilfellet er antall borgere registrert i et gitt boligområde tatt i betraktning. En lignende standard brukes når eieren av huset nekter å installere måleren hvis enheten har brutt ned eller ikke er klarert. Samtidig, som et tiltak for å stimulere befolkningen til å installere regnskapsmessige enheter, har regjeringen gradvis økt standarden innen 2017 1,6 ganger innen 2017.

  Varme i huset leveres kun av standarden, oginstallasjon av meter på dette stadiet er forbudt. For spesifikke tall, i 2016 i Moskva, er forbruket av varmt vann i 166 liter per dag per person etablert. Andre regioner kan øke eller redusere denne indikatoren basert på befolkningens behov.

  Det er også verdt å huske at i nyere tidI henhold til lovens krav begynte leilighetene å bli utstyrt med husholdningsapparater for registrering av varmt og kaldt vann, samt elektrisk energi. Avgiftene for kommunal tjeneste vil ta hensyn til disse indikasjonene. Representanter fra forvaltningsselskapet tar slike uttalelser, og de legges til kvitteringen i en egen linje. Også spesifisert er beløpet som skal betales til deg personlig.

  Hvis du tror at betaling av ODN også eroverdrevet eller vet ikke hvordan du skal beregne den sanne straffen for verktøy i tilfelle du forsinker betalingen, kan du kontakte styringsselskapet for å få avklart. Slike forklaringer kan gis både i form av muntlig rådgivning og skriftlig.

  Viktig! Skriftlige forklaringer er grunnlaget for den påfølgende søknaden til retten for omberegning av leiebeløpet og betaling for verktøy.

  Tilvejebringelse av offentlige boligstøtte

  Det er en måte å spare påleie og felles. For å gjøre dette er det tilstrekkelig å beregne størrelsen på støtten til verktøy til de leietakere som et slikt subsidie ​​er lovlig på. Så for øyeblikket kompensasjon for utgifter som påløper ved å betale bruksregninger, vil eieren eller leietakeren til boligopphold være berettiget dersom verdien overstiger 22% av månedlig månedsinntekt, mens de regionale myndighetene har rett til å redusere en slik bar.


  Hvis leiligheten faktisk er bebodd av en familie av flere personer, men bare en leietaker er registrert på dette boarealet, vil subsidiet bli beregnet med tanke på andelen av hver i familiebudsjettet

  Den nøyaktige mengden av slik betaling avhenger av mangeomstendigheter, så hvis du ikke forstår hvordan du skal beregne subsidien til verktøy i 2016, bør du kontakte de lokale sosialmyndighetene. Der, i henhold til dokumentene du oppgir, vil du avgjøre om du har rett til noen fordeler. Deretter vil du motta tilleggsprisen du har månedlig.

  Forstå spørsmålet om hvordan man beregner subsidiet til verktøy, må man huske at ikke alt er subsidiert. For eksempel dekker ikke betalingen:

 • et gebyr for leie av lokaler som er kommunalt eierskap
 • kostnaden for samlingen for overhaling av leilighetshuset;
 • Beløpet av gebyrer for vedlikehold og reparasjon av lokaler;
 • betaling for intercom, videoovervåkning, concierge, etc.
 • Normative juridiske handlinger som inneholder bestemmelser omhvordan å beregne tilskudd til hjelpemidler, fast bestemte krav til søkere til slike betalinger. Så, hvis leiligheten er faktisk hjem til en familie av flere personer, men er registrert på denne bolig er bare en leietaker, tilskuddet vil bli beregnet å ta hensyn til andel av hver i familien budsjett.


  Uavhengig betaling for intercom

  I tillegg, selv om du vet hvordan du skal beregneTilskudd til verktøy, i tilfelle du har en gjeld på boliger og kommunale innbetalinger, kan du få det bare hvis du betaler denne gjelden. Du kan også inngå avtale om tilbakebetaling av gjelden med organisasjonen som driver huset ditt. Samtidig, da gjelden ble dannet, er det helt ubetydelig: det kan være et år og en dag.

  I forbindelse med denne omstendigheten har den ogsåfølelsen av å avklare hvordan å beregne straffen for verktøy. Faktum er at det også inngår i hovedbeløpet av gjelden, og inntil du betaler en slik straff, vil du ikke bli kompensert. Derfor, prøv å betale alle betalinger i tide for å unngå slike problemer.

  Dokumenter som kreves for å gi tilskudd

  For å motta et tilskud, bortsett fraOverholdelse av visse krav, det er også nødvendig å gi et sett med dokumenter til sosialmyndighetene. De blir sendt til underavdelingen av en slik myndighet på registreringsstedet eller til et multifunksjonsenter.


  Dokumenter som kreves for å gi tilskudd

  Disse dokumentene inkluderer:

 • egen skriftlig uttalelse;
 • kopier av dokumenter som bekrefter eierretten til søkeren til en bolig eller inngåelse av en kontrakt med ham for utleie av kommunale boliger
 • et sertifikat fra bostedsstedet som indikerer personer registrert i leiligheten
 • kopier av dokumenter som bekrefter tilhører familiemedlemmer til søkeren
 • dokumenter som bekrefter inntektene til familiemedlemmer;
 • kvitteringer for betaling av boligtjenester for den siste måneden.
 • I tilfelle at kroppene av sosial beskyttelse anser detdu har rett til å søke om boligstøtte, det vil bli gitt til deg i en periode på 6 måneder. Etter at denne tiden er utløpt, må søknaden om tilskudd bli sendt inn igjen. Det samme må gjøres dersom antall familiemedlemmer som er registrert i leiligheten endres, eller mengden familieinntekt.


  En skriftlig uttalelse

  Samtidig er det verdt å skille mellom tilskuddenepå betaling av tjenester av boliger og kommunale tjenester og privilegier på føderalt og regionalt nivå på deres betaling. Så for eksempel kompenseres slike fordeler med en hastighet på 50% av kostnaden for betaling for boligkvarter og verktøy. Samtidig varierer kompensasjonsbeløpet for hver kategori av mottakere. For de samme spesialistene som arbeider i landlige områder, er kompensasjonsbeløpet 100%.

  Disse fordelene leveres månedlig, men debør ikke avskaffe retten til å motta det beskrevne subsidiet. I dette tilfellet er det påtatt at beløpet av ytelsen vil bli inkludert i husstandsinntektene. Dette er også verdt å huske, med henvisning til utnevnelsen av denne betalingen.

  I tillegg, om nødvendig, eiereneller leietaker av boarealet kan også gjelde for sosiale tjenester for å motta målrettede sosiale utbetalinger dersom bruksavgiftene i en gitt lokalitet er satt over marginalprisene. Prosedyren for å oppnå en slik betaling er etablert av lokale myndigheter.


  Det legges til grunn at inntektsbeløpet inntektsføres i husholdningenes inntekt

  Således, hvis du har en vanskelig økonomisk situasjon, har staten nok effektive verktøy for din støtte.

  Til notatet! Det viktigste er ikke å komme inn i debitorer, for i dette tilfellet vil alle tiltakene av assistanse bli redusert, og spørsmålet om å sette deg bort fra okkuperte lokaler kan bli.

  Betalingsmåter for verktøy

  Etter å ha løst problemet, hvordan beregnes detDu kan betale dem på flere måter. Så i nyere tid er det mest populære bruk av ikke-kontante betalingsmåter. De er involvert i bruk av internettbank og ulike applikasjoner for mobile enheter. I tillegg har elektroniske penger også blitt mye brukt.


  Internett Banking for verktøy regninger

  Som et resultat, hvis du bruker det sammeInternett-bank, vil du kunne betale regninger uten å forlate hjemmet ditt. I tillegg kan du sette opp betalinger i din personlige konto på nettstedet slik at utbetalinger for boliger og kommunale tjenester blir gjort automatisk en gang i måneden. Som et resultat kan du til og med gå til en annen region i landet, og ikke bekymre deg for å betale regningene dine.

  Som for kontant betaling metoder, deer ganske tradisjonelle. Dette er betaling av boliger og kommunale tjenester på kontanter i styringsselskapet, samt i Posten i Russland og via betalingsterminaler. Denne betalingsmåten er praktisk for leietakere som ikke vet hvordan de skal bruke moderne betalingsmåter. I tillegg ved å betale for bolig og felles tjenester i kontanter i samme forvaltningsselskap, vil du kunne løse problemer på beløpet av beløpet du har påløpt, og også søke om tilskudd.


  Elektroniske penger til bruksregninger

  Alle betalt kvitteringer må lagres minst,enn 3 år. Det er i denne perioden at administrerende organisasjon har rett til å sende inn et krav i forholdet ditt hvis det er konflikt mellom deg. I tillegg kan slike kvitteringer være nødvendige for at du kan søke på lokale myndigheter om ulike problemer.