Lys leilighet med et budsjettmål i Praha

Denne leiligheten har et areal på 45 kvadratmeter,som ligger i den fremkalte forstad til Praha, ble anskaffet av nåværende eier i 2009 og var for nylig i sin opprinnelige form. Bare i fjor vendte eieren av boligen til sin venn fra Italia, som leder designfirmaet Stag Pads, slik at han bidro til å gjennomføre en fullstendig renovering av leiligheten mens han holdt seg innenfor rammen av et beskjedent budsjett.

Utfører det meste av arbeidet (unntattinstallasjon av elektriker og sanitærteknikere) uavhengig, kompiser har spart nok penger. Budsjettmøbler fra IKEA kompletterte vellykket de restaurerte vintagegizmene - slik at venner klarte å skape et stilig, moderne interiør, samtidig som unødvendig avfall unngås.

En ungdommelig, men samtidig raffinert estetikk, drar nytte av bruk av en ny fargepalett som inneholder gul, blå, ultramarine, mørkegrå og svart.

På badet danner en enkel flis av svarte og hvite farger et mønster av rene og skarpe linjer.

tags:. .