Lufttørker for leiligheten


For å skape en hyggelig atmosfære i leiligheten,må tenke gjennom alle detaljer. Dette gjelder ikke bare plassering av møbler og tilbehør, men også til luft. Det er ingen hemmelighet at høy luftfuktighet forårsaker mugg og mugg, derfor er det nødvendig å kvitte seg med det. Å takle denne oppgaven vil hjelpe moderne klimateknologi, kalt lufttørkeren. Denne enheten utfører flere funksjoner, som vi vil diskutere nedenfor.

Forholdet mellom helse og mikroklima i leilighetenDet har lenge blitt bevist, og dette bør ikke være overraskende. Det er nødvendig å komme varmesesongen, som ikke bare mennesker og dyr, men også innendørs planter lider av tørr luft. I den private sektoren er motsatt sant - her spiser ikke varme batterier fra høy luftfuktighet. Ting er enda verre for de som eier en bolig ved et reservoar.

Fuktighetsfaktorer

Menn trenger luft for normaltlivet, så mye avhenger av dens egenskaper. Eventuelle avvik fra normale verdier, enten temperatur, fuktighet eller trykk, forårsaker ubehag, og i noen tilfeller helseproblemer. Avfuktingsmiddel for leiligheten, hvor prisene varierer mye, vil tillate å takle hovedproblemet: økt fuktighet i rommet.


Det kan være flere grunner for utseendet på et fuktig klima i en leilighet:

 1. Isolasjon yttervegg av utilstrekkelig nivå eller feillagt.
 2. Ved installasjon av plastvinduer ble teknologien som ble anbefalt av produsenten, ikke observert.
 3. Bad eller jacuzzi stor størrelse pluss hyppig bruk.
 4. Rommet er ikke tilstrekkelig ventilert eller det er ingen luftbevegelse.
 5. Det er ingen hette.

muligheter

En lufttørker for en leilighet kan:

 • Forbedre funksjonaliteten til ventilasjonssystemer.
 • Øk driftsforholdene til lokalene og bygningen som helhet.
 • Reduser varmekostnadene, fordi de har en oppvarmingsfunksjon.
 • Bli kvitt slike problemer som misting windows.
 • Rens luften og ioniser den.
 • Tørre etterbehandling materialer.
 • Forhindre mugg og mugg.

 • Operasjonsprinsipp

  Luft tørketrommel for leiligheten gjør det selvikke så vanskelig som det kan virke i utgangspunktet. Når du monterer den, er det nødvendig å stole på prinsippet om bruk av enheten. Alle modeller av avfuktere er basert på effekten av kondens under drift. Dette er nøyaktig motsatt av fordampning, siden det tar sikte på motsatt resultat, det vil si at gassformet blir til væske.

  Hver lufttørker, selv om den er laget av egne hender, fungerer i henhold til et slikt system:

 • små fans tar fuktig luft fra rommet, trekker den inn i enheten;
 • Ved hjelp av en fordamper samles all overflødig fuktighet, og temperaturen i denne delen av tørketrommelen vil alltid være lavere enn i rommet.
 • En skarp endring i temperaturforholdene gjør at du kan konvertere fuktig luft, på grunn av hvilket kondensat faller ut, som samles langs veggene i et spesielt fartøy.
 • kaldtørrluft tilføres varmeelementet.

 • Dehydrator Enhet

  Utformingen av klimateknologi kanforskjellig, men de fire grunnleggende elementene må være til stede. Disse er fordamperen, kondensatoren, kompressoren og et kapillarrør. Produsenter fullfører sine produkter med en timer, omstartsfunksjon og andre tilleggselementer, noe som påvirker antall deler inne i enheten.

  arter

  Lufttørkere er av tre typer og er forskjellige.de er omfang. Teknikken kan brukes som et konstruktivt element av ventilasjon, husholdningsapparater eller klimakompleks, som har flere funksjoner.

  Husholdning luft tørketrommel

  Klimateknologi av denne typen brukes ileiligheter, hus og andre lokaler der det ikke er behov for høy ytelse. Hovedkravet som skal styres når man velger slike enheter, er deres mobilitet.


  Husholdning luft tørketrommel, vurderinger av hvilke kanles på alle tematiske steder, må være kompakt, slik at en person kan flytte den til et annet rom uten hjelp. Slike enheter krever ikke installasjon og kan rense luften fra 12 liter vann per dag. Produsenter utstyre dem med ulike funksjoner og gjøre dem interessante i utseende.

  industrien

  Luftdrenering er nødvendig ikke bare for leiligheter.eller privat sektor, men også i produksjon. Klimautstyr for industrielle lokaler er en uunnværlig ting. For eksempel kan du ta vaskeriet, der høy luftfuktighet holdes konstant. Byggere kan også ikke uten avfukter, fordi med hjelpen kan du raskt fjerne overflødig fuktighet fra etterbehandlingsmaterialene.


  Produktivitet av industrielle klimateknologien er veldig høy. Disse enhetene er i stand til å fjerne flere hundre liter vann fra luften på kort tid. De kan fungere selv om omgivelsestemperaturen har falt under null.

  Luft tørketrommel for bassenget

  Dette er en egen gruppe klimateknologi,beregnet på rom med svært høye fuktighetsnivåer, for eksempel bassenger eller badstuer. For at vannfordampning ikke skal være så intens, er det nødvendig med spesielle vannfjernere i rom med vanntanker. Med hjelpen blir luften renset og det blir behagelig å puste.


  Avfuktere for bassenger er forskjellige:

  1. I henhold til metoden for plassering: stasjonær enhet, gulv og vegg.
  2. I henhold til arbeidsprinsippet.
  3. Ved mekanismen for fjerning av fuktighet.

  Installasjonsmetoder

  Klimautstyr er veldig praktisk og praktisk. Koble det er ganske enkelt, og du trenger ikke å ringe for denne spesialisten. Du trenger bare å sjekke mengden væske i kondensatortanken og velge riktig modus, hvorpå du kan koble til en strømkilde. Ballu lufttørkeren er også preget av et sett med ekstra nyttige funksjoner.


  Etter at apparatet er slått på, vil det klimatiske utstyret overvåke luftfuktigheten i automatisk modus, og du kan begrense tiden for driften av timeren som er innebygd i enheten.

  1. Gulvtørrere.

  Den viktigste tingen når du installerer slike enheter -å velge riktig sted, slik at du senere ikke trenger å demontere I prosessen er det nødvendig å være oppmerksom på riktig tilførsel av dreneringskabelen gjennom hvilken fuktighet vil bli fjernet fra enheten.


  1. Veggtørrere.

  Klimatiske enheter av denne typen er veldigpraktisk og ikke ta opp mye plass, som montert på veggen. For festing bruker du spesielle braketter som kompletterer alle produktene i denne gruppen, men du må ringe spesialister, fordi det er veldig vanskelig å gjøre det selv, og ikke alle mestere skal takle det.


  1. Universale avfuktere.

  De kan installeres på gulvet eller henges på veggen. Velg monteringsalternativet som eier av rommet.

  1. Avfuktere av den skjulte installasjonen.

  Denne teknikken er installert i de flestetilfeller i nærliggende bygninger, noe som bidrar til å eliminere støyen som følger med arbeidet. Uten hjelp av en kvalifisert installatør er det svært vanskelig å montere et slikt system, fordi det er nødvendig å lage luftkanaler og installere andre tilleggselementer.


  Grunnparametere

  Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en tørketrommel, dauansett oppstår spørsmålet: hvordan du velger det. For å forenkle oppgaven er vi klare til å gjøre deg kjent med de viktigste tekniske egenskapene, som avviger enhetene av denne typen.

  1. Performance.

  Lufttørkere er forskjellige, såmengden fuktighet fjernet fra miljøet er forskjellig. Denne tekniske karakteristikken kan måles i liter kondensat. Velg et klimaanlegg bør være basert på denne parameteren.

  Ikke en kraftig avfukter å håndterehan vil ikke være i stand til å utføre sine oppgaver, derfor vil han jobbe nonstop, noe som uunngåelig vil føre til overoppheting og rask svikt. Du forventer også store regninger for elektrisitet, da det stadig arbeidende klimautstyret vil "fortære" det i store mengder. En høyytende tørketrommel vil trekke fuktighet for fort, hvorpå den vil kjøre tomgang og forbruker energi.


  1. Lufttransport

  Når du velger en tørketrommel må du vurdere volumetlokalene der det vil fungere. Hvis dette er en mobilmodell av enheten, og den vil bli brukt i flere rom, så vær sikker på å beregne det gjennomsnittlige området. Luftmengden som behandles av klimatikken, skal være 4 ganger romets areal.

  1. Støyeffekt

  Støynivået, som er rolig oppfattet av kroppen, er 40-50 dB. Enheter som har en støyfigur som overskrider denne figuren, vil være irriterende, og du må glemme komforten.


  1. Strømforbruk.

  Denne indikatoren avhenger av kraften til den valgtedin enhet. Produsenter gir kundene et så bredt spekter av klimateknologi at det er enkelt å velge en kraftig nok tørketrommel med lite strømforbruk.

  1. Tank kapasitet.

  Denne tekniske karakteristikken er viktig bare i tilfeller der fuktighetsnivået er høyt.

  1. Auto-Start på nytt.

  Denne funksjonen er veldig nyttig i tilfeller der det er stor sannsynlighet for strømbrudd. Hvis strømmen slutter å strømme, begynner tørketrommelen å fungere offline.


  Moderne klimateknologi er høysikkerhetsnivå Disse enhetene kan ikke bare fjerne fuktighet fra lokalene, men også varme den, rense luften og ha praktiske små ting for rask oppsett. Elektroniske kontroller forenkler bruk av instrument.