Kjøkkenstudio: foto og design av det beste interiøret


Moderne kjøkken er ikke bare et rom hvorVi forbereder oss, men også et sted hvor vi møter familie og slektninger etter en hard dag. Ikke ved en tilfeldighet i dag et veldig populært kjøkkenstudio. Designet (bildet viser de brede mulighetene for innredningen av et så stort rom) mellomrom av denne typen bør gjennomtømmes i designfasen slik at interiøret er solid og harmonisk.

Hvorfor et kjøkkenstudio?

Moderne leilighetseiere er forpliktet tilå gjøre utformingen av hvert rom mer rasjonelt og mer interessant. Og i økende grad legger vekt på minimum antall partisjoner og maksimal boareal. Dette er hva et kjøkkenkjøkken ser ut som. Designet (bildet bekrefter dette) av det utvidede kjøkkenområdet gjør det mulig å legemliggjøre en rekke designideer slik at matlagingsprosessen gir fornøyelse og hyggelige opplevelser. Hva er god kjøkkenstudio?

 1. Praktisk kombinasjon av spisesteder og avslappende områder.
 2. Muligheten for hele familien å samles ved bordet.
 3. Muligheten for en spektakulær dekorasjon av spisestue, spesielt hvis rommet har et karnappvindu.


På kjøkkenet - stuen er det en mulighet til å ta vare på barn og være sammen

Maksimal åpen plass og minimale vegger

I nye bygninger, i motsetning til gamle husbyggeplass mer. Derfor er det flere muligheter for gjennomføring av ulike ideer. Hvis du fortsatt bestemmer deg for at det skal være et kjøkkenstudio i huset ditt, husk noen regler:

 • Eventuell ombygging krever godkjenninger i visse tilfeller;
 • For å utarbeide et designprosjekt, inviter erfarne fagfolk - bare de vil være i stand til å ta hensyn til alle nyanser og forberede dokumenter for videre godkjenning;
 • Husk at kjøkkenet er et ganske stort rom, så du må ta en del av korridoren eller et annet rom for det;
 • I et slikt rom trenger du en kraftig hette som vil takle alle ubehagelige luktene;
 • Mye oppmerksomhet må betales til små ting - tross alt er et vakkert og harmonisk interiør avhengig av dem.

 • Før du rydder veggen under kjøkkenstudioet, må du få lov til å gjenoppbygge


  Kombinasjonen av kjøkken og stue er perfekt for små leiligheter

  Husk at i den store plassen er oppmerksomheten til hver detalj nødvendig!

  Studioelementer

  Hvert kjøkkenstudio (dets design på bildet er veldig forskjellig) inneholder en rekke komponenter. Det er ikke nødvendig at disse elementene nødvendigvis er i ditt hus, men de bør tas i betraktning:

  1. Bar telleren. Dette er et godt og effektivt tillegg til kjøkkenkrok, siden du kan lage en veldig interessant design og sone på rommet.
  2. Peis. For et romslig rom er en god løsning, du kan velge hvilken som helst modell - fra fast brensel til oppvarmede pellets.
  3. Pallen gir deg mulighet til å visuelt distribuere plassen til soner. I tillegg er dette en interessant dekorativ løsning. Og i det lille kjøkkenet, kan podiet brukes som et sted å lagre kjøkkenutstyr.
  4. Skillevegger laget av glass eller gipsplater. Med deres hjelp, redusert lukt i rommet, og du kan lage et bortgjemt hjørne for å slappe av. Fra gipsplater, kan du tenke på dekorative nisjer for blomster eller suvenirer.
  5. Tak på flere plan. Hans oppgave er å gjenopplive interiøret og bringe interessante detaljer inn i den.


  Bruk ofte barbordet som en del av planleggingen i kjøkkenet


  Peis vil være et utmerket tillegg til kjøkkenet


  Kjøkkenstudio kan skiller seg ut med podiet


  På kjøkkenets kjøkken ser glassmurene av gipsplaten stilig ut

  Studio med bar: funksjoner og stil

  I dag kan du lage en helt annen utforming av kjøkkenstudioet: bildet viser hvordan dristige beslutninger er legemliggjort i dette rommet. En vanlig soneringsmetoderomslig kjøkken - bruk av en bar teller, en smal og lang klut benkeplate, som ligger i en høyde over en meter fra gulvet. Spesielle stoler er valgt for det - deres design avhenger av stilen på kjøkkenet. Avhengig av plasseringen av linjen er:

 • Vegg: Den er festet til veggen.
 • Island. Dette er en god løsning for et stort kjøkken når telleren er plassert akkurat i sentrum.
 • Bygget. Som regel er det en del av møblene, så det ser utgangspunktet stilig og harmonisk ut.
 • I form av en partisjon. Denne rack er preget av mobilitet, siden det kan utelates om nødvendig.
 • Tips! Bar telleren er en god løsning når du ikke vil fortynne ledig plass med unødvendige skillevegger og vegger.


  Baren kan være innebygd partisjon mellom kjøkken og stue og er festet til veggen


  Bar teller kan kombineres med bordplaten


  Wall bar teller


  Vintage øya bar telleren

  Øya på kjøkkenet ditt

  Island romoppsett er populært nånoen få år. Når du velger den, vil kjøkkenstudioet se veldig stilig og interessant ut. Designet (bildet bekrefter mangfoldet av planløsningsløsninger) av et slikt rom tiltrekker seg oppmerksomhet med praktisk og praktisk.

  Vær oppmerksom! Sant, under øya krever mye plass,derfor, i den vanlige Khrushchev ikke opprette den. Oftest er øyeplanlegging brukt i landhus, hvor kjøkken og spisestue ofte er kombinert og er en del av gjestegruppen.


  Island designmøbler i kjøkkenet


  Vasken kan plasseres på øya kjøkkenet

  En karakteristisk egenskap ved øya er modernitet. Beliggenheten avhenger av størrelsen på rommet. Funksjonene i dette oppsettet inkluderer:

  1. Ergonomi. Øya er en utmerket løsning for et stort kjøkken, siden alle nødvendige elementer vil være plassert på den. Dette betyr at du vil spare tid på matlagingen.
  2. Funksjonalitet. Arbeidsflaten er ferdig på forskjellige måter - alt avhenger av preferanser til en bestemt kjøper. Oftest består øya av en kokeplate, vask og skjæreflate.
  3. Øya er oftest sentrert, menDet er tilfeller av design når halvøya er gjennomtenkt. Den ligger mot veggen eller er en del av kjøkkenmøbler. I et romslig rom er arrangement av skjærgården mulig - det vil si, sammen med en høy multifunksjonsmodul, en lav øy er også satt.
  4. Fasiliteter. Moderne kjøkken sett gjør at du kan justere arbeidsflatenes høyde via en fjernkontroll.
  5. Form og fargeløsning. Ofte antar en øyoppsett en form i form av bokstaver P eller D, men runde og ovale og rektangulære variasjoner er mulige.

  Grunnleggende stilløsninger: høyteknologisk

  Kjøkken-studio, hvis design i bildet tiltrekker segoppmerksomhet til variasjonen og interessante alternativer, ofte utført i høyteknologisk eller minimalistisk stil, som har mange likheter. Særpregene i denne stilen på rommet inkluderer følgende:

 • Forsiktig plassplanlegging.
 • Minimum antall dekorative gjenstander.
 • Komfort og effektivitet av brukt utstyr.
 • Glatte geometriske linjer som gjør kjøkkenet utsøkt og original.
 • Den uvanlige utformingen av kjøkkenapparater som bruker glass og metalloverflater.

 • I kjøkkenet i stilen av høyt dominert av minimalisme, metalliske nyanser og tekniske innovasjoner


  I det høyteknologiske kjøkkenet dominerer enkle glatte former og belysning.

  Vær oppmerksom! Kjøkkenstudio, laget i høyteknologisk stil, vil fokusere på designens enkelhet og korthet, som bare vil understreke moderniteten til materialer og teknologier.

  Klassisk - for alle tider

  Et klassisk kjøkken er alltid vakkert,edle og aristokratiske. I dag plasserer kjøkkenplassen i form av et studio oppmerksomhet med sin eksemplariske stil av ytelse. Dette interiøret er preget av lyse nyanser av møbler, bruk av tremøbler og andre elementer av tre, innredningen i form av bulk anheng lysekroner og stuckatur. Kanonene i den klassiske tilnærmingen krever nøye utvalg av materialer av høy kvalitet, og møblene skal være strenge og nødvendigvis elegante.


  Det klassiske kjøkkenet er preget av en overflod av dekorative elementer, lysekroner og stuckatur.


  Træret i kjøkkenstudioet i en klassisk stil

  Land og Provence

  Disse stilene er praktiske og originale løsninger forkjøkken design studio. Bildet viser hvor vakkert utformet rommet kan se ut. Denne utformingen tiltrekker seg oppmerksomhet med naturlighet og vekt på materialets naturlighet. Hovedinnretningene i interiøret inkluderer:

  1. Gjennomføringen av elementene av møbler og innredning av tre.
  2. Aksenter på stilisert antikke og de tilsvarende elementene i innredningen av huset.
  3. Praktisk og maksimal bekvemmelighet.
  4. Pastell nyanser.


  Utformingen av kjøkkenstudioet i stil med landet kombinerer i det gamle, naturlige materialet og bekvemmeligheten


  Provence-stil kjøkken med romantisk innredning med en overflod av tilbehør.

  Provence er en mulighet til å bringe hygge og fasjonable aksenter til interiøret. Maksimal enkelhet, eleganse, romantikk og lyshet i pastellfarger - dette er det som gjør denne stilen attraktiv.

  funn

  Studio kjøkken er en flott løsning hvisPlassen til huset ditt lar deg utstyre det. Lag kompetente designprosjekter slik at rommet puster med forethought, rasjonalitet, bekvemmelighet og estetikk. Og hvilken stil du velger og hvilke detaljer du vil plassere aksenter, avhenger bare av dine personlige preferanser. Moderne designere vil tilby deg et bredt utvalg av prosjekter, på grunnlag av hvilket kjøkkenet ditt vil vises i et helt nytt og friskt utseende. Skjønnheten i kjøkkenet ditt er i dine hender!

  Oppsummering, jeg vil gjerne gjøre oppmerksomheten dindet faktum at kjøkkenet er nylig blitt stadig mer populært. Det gjør rommet mer stilig og moderne, noe som reflekterer den gode smaken av eieren. Hvis du fortsatt tviler på at denne typen layout er den beste løsningen for ditt hjem, se listen over fordeler.

  1. I dette kjøkkenet, ganske mye gratisplass, slik at matlaging av en rekke retter blir mye mer praktisk. I tillegg kombinerer kjøkkenet med stuen, gjør du det til et funksjonelt rom der du ikke bare kan lage mat, men også motta gjester.
  2. Studio kjøkkenet vil sikkert snille unge mødrefordi barnet alltid vil være i sikte. For eksempel kan du sitte på krummer for å se tegneserier, og gjør husarbeidene selv. Prosessen med å organisere helligdager og fester blir også lettere: du trenger ikke å løpe til kjøkkenet for neste del av mat eller drikke, fordi de er til fingertuppene.
  3. Estetikk - et annet stort pluss i favøret slikt romoppsett. I tillegg gir kjøkkenstudioet deg en flott mulighet til å prøve hånden på utformingen av lokalene. Du kan innse selv de villeste fantasier, bruke lyse farger og lage en unik layout - alt er i dine hender. Hvis du ikke vil gjøre dette selv, kan du alltid ty til hjelp fra spesialister som, for en viss avgift, vil bidra til å skape et funksjonelt og stilig interiør i rommet.


  Design et kjøkkenstudio prosjekt må planlegges på forhånd.

  Selvfølgelig har en slik løsning negativside. De må absolutt vite og ta hensyn til designprosessen. Du kan til og med kunne planlegge noen av dem ved hjelp av moderne teknologi.

  1. Med første minus møter du på scenenregistrering av ombygging. Faktum er at utviklingen av et prosjekt ikke er det eneste som må gjøres før arbeidet pågår. For å ombygge leiligheten er det nødvendig å koordinere alle endringene og få tillatelse fra de relevante myndighetene. Denne prosedyren utføres i BTI. Forresten, i den moderne verden er det mange selskaper designet for å forenkle våre liv. Du kan kontakte et av selskapene, som vil bidra til å legitimere det nye oppsettet raskere og ta vare på alle anstrengelser for å utføre denne prosedyren. Selvfølgelig vil tjenestene til slike assistenter måtte tildele penger fra familiebudsjettet, men du vil spare mye tid, krefter og nerver, og dette er verdt mye.
  2. Den andre vanskeligheten er noenfunksjoner ved plassering av kommunikasjonssystemer. Hvis du kombinerer kjøkkenet med stuen, må rørene legges gjennom hele rommet. Denne prosessen er ganske komplisert, slik at virksomheten skal overlates til fagfolk. Naturligvis er denne glede verdt mye.
  3. Utenlandske lukt - et annet negativt punkt. Mat lukt spre seg gjennom leiligheten kan absorberes i møbler og vegger i lang tid, så leiligheten vil se mer ut som en offentlig spisestue i stedet for en bolig. Men i rettferdighet merker vi at denne ulempen kan utjevnes med en kraftig hette. Det forhindrer spredning av lukt og damp, så ingen kjøkkenstudio kan klare seg uten det.

  Som du kan se, er de fleste problemer løst ganskeenkel. Det viktigste er å planlegge alt nøye og følge anbefalingene fra fagfolkene. Naturligvis er opprettelsen av et kjøkkenstudio ikke en enkel og kostbar prosess, men når du ser resultatet, vil du forstå at all innsats ble brukt ikke forgjeves.