Vindusrammen for plastvinduer

For å forstå hva som utgjørplastvindusrammer skal sorteres i rekkefølge. Det merkes at nylig nesten alle prøver å installere plastvinduer i hjemmet sitt. Å argumentere for slike handlinger er ganske enkelt - de utfører perfekt funksjonene til varmeisolasjon, samt lydisolering.

Naturligvis består installasjonen av slike vinduer av flere trinn, men nå er den siste fasen av interesse for oss.

innhold

 • Hva er fyllstoffer og hva er de for?
 • De viktigste fordelene ved å bruke nashchelniki
 • PVC-avrettingsmasse - hovedfunksjonene og fordelene ved bruk
 • Metallstrimler - hva er deres fordel
 • Glidebryteren for plastvinduer - hvordan velge riktig
 • Hva er fyllstoffer og hva er de for?


  På det siste stadiet av installasjonen ved leddene i vinduetveivisere fikser spesielle elementer. Disse elementene er designet spesielt for å skjule feilene mellom veggen og selve vinduet. Spalten til plastvinduer er etterspurt som dekorasjonselement som perfekt kan skjule feil når du installerer et vindu, skjule mindre hull.

  Et lignende produkt dukket opp som et resultat av det faktumnår du installerer vinduer, er avstanden mellom dem og veggen i selve bygningen fullstendig fylt med monteringsskum. Dette skumet forhindrer at støv, fuktighet, støy kommer inn i rommet, men det er veldig sårbart for værforhold. Tidligere var det pusset eller dekket med en spesiell fugemasse. En mer sivilisert måte for øyeblikket er installasjon av skjermer.


  Dette er faktisk ikke et nødvendig monteringselement.plastvinduer, men mange eksperter anbefaler å installere dem. Dette skyldes først og fremst at balkongen eller loggiaen din vil se mye bedre ut med dem. Det vil si at reparasjonen vil motta noen funksjoner av fullstendighet, så vel som nøyaktighet.

  De viktigste fordelene ved å bruke nashchelniki

  Det er ganske mange fordelertakket være det sengetøyene er veldig populære blant befolkningen i alle OSS-land. Men du bør ta hensyn til noe av det mest grunnleggende. For det første kan de brukes ikke bare ute, men også inne. Takket være dette trenger du ikke å bekymre deg for at vinduet er stygt dokkende med veggen, og dette vil ødelegge hele interiøret ditt.

  Det må huskes at inne i noen overligger har et silikonbelegg. Det er det som er perfekt i stand til å jevne ut alle ujevnhetene i bakkene.


  For det andre er dette selvfølgelig ekstra beskyttelsefor deg fra utkast. De dekker til og med mikroskopiske hull. Det er grunnen til at i de kalde årstidene vil overdreven vindusblåsing definitivt ikke plage deg. De kan også brukes på bad - for vanntetting.


  Slike spesielle elementer er ganske enkle iinstallasjon. Derfor trenger du ikke engang å involvere en spesialist i denne saken, men du kan klare det selv. Og mest attraktivt tar installasjonsprosessen heller ikke mye tid. Dette er mulig på grunn av det faktum at et selvklebende lag påføres baksiden under produksjonen. Hvis det ikke er noen, brukes skruer eller selvskruende skruer for feste.


  På grunn av forskjellige utvalg av nashchelnikov, duDu kan velge den som er ideell for fargen på vinduet ditt. Takket være dette vil de ikke bli merket i det hele tatt. Dette kan ikke bare sies om farge, men også om materialet som slike utgaver er laget av. Materialet kan være enten PVC, tre eller aluminium.

  Ubeskrivelig glad for at produsentene på forhånd var bekymret for forskjellige former for nashchelnik. I et rom betyr alle disse faktorene at du absolutt ikke skulle ha noen problemer med valget.

  PVC-avrettingsmasse - hovedfunksjonene og fordelene ved bruk

  Absolutt alle sengekluter er delt inn i flere typer, og kriteriet som gjør at dette kan gjøres, og som er deres viktigste forskjell fra hverandre, er fremstillingsmaterialet.

  Den første og vanligste arten erPVC beslag. Dette stemmer nettopp fordi de er de mest holdbare, og dessuten motstandsdyktige mot aggressive miljøpåvirkninger. Det vil si at ingen værforhold har makt over det - det deformeres ikke under påvirkning av ikke bare direkte sollys, men også vind, regn, hagl er ikke i stand til å gjøre det ubrukelig.


  Lignende elementer er bare tilgjengelige i ruller. Den største fordelen med PVC-strips vil være bruken av dem, så vel som transport - verken den ene eller den andre tar mye tid og krefter. Det fine er at avfallet når du bruker det er litt mer enn 1% av totalen.


  Bonusen fra produsentens selskap vil være nøyaktigselvklebende lag. Men det er verdt å huske at på grunn av dette laget kan festemidler bare festes ved et visst temperaturregime. Det vil si at ved temperaturer under 5C må du varme opp overflaten før du påfører dem. Det er utrolig at de ikke bare brukes til feste på vinduer, men også inne på bad eller på kjøkkenet.

  Metallstrimler - hva er deres fordel

  Metallstrimler kan være laget avgalvanisert stål, laget av aluminium, de kan være med en fleksibel kant eller med et polymerbelegg. Mange mestere skiller mellom de viktigste fordelene med slike elementer at de er pålitelige, ganske holdbare og også enkle å installere. Installasjonsprosessen utføres ved hjelp av enkle selvskruende skruer med en spesiell trykkskive.

  Å ha en fleksibel kant gjør det enkelt for deg.livet - takket være ham er det en mulighet til nøyaktig å lukke absolutt alle humper som er i bakken av vinduet. I tillegg beskytter det pålitelig rommet mot penetrering av kald luft.


  Glider for plastvinduer av denne typengalvanisert stål brukes ofte ved konstruksjon av alle slags hangarer, garasjer og lignende. Ofte kan det dekkes med et polyestersjikt. Dette gjøres for å gi det et mer estetisk utseende. Tykkelsen på et slikt element er fra 0,5 til 1,3 mm.

  Hvis vi snakker om aluminiumsstrimler, så er dettykkelsen vil svinge innen 1 eller 2 mm. Takket være dette metallet har de økt motstand mot korrosjonsprosesser. Du vil få muligheten til å male dem med spesielle pulvermaling i en rekke farger. Og viktigst er at en skarp svingning i temperatur ikke deformerer på noen måte en slik sperre, noe som er et betydelig pluss.

  Det anbefales å installere metallstrimler på plastvinduer. Dette gjøres best på panel- eller murhus.

  Glidebryteren for plastvinduer - hvordan velge riktig

  Når du velger slike produkter, bør du bli veiledet av flere regler som lar deg gjøre dette så raskt som mulig og nøyaktig til dine krav.

  I alle fall må du ta hensyn tilprodusentens selskap og forstå hva slags omdømme det har dannet seg. I denne forbindelse anbefaler eksperter å velge produkter fra globale produsenter som er tidstestet og har klart å etablere seg ganske bra. Dette gjelder først og fremst REHAU, TROCAL, VEKA, ROTO, EXPERT og mange andre.


  Vurder alltid eksperters meninger.og vær ekstremt forsiktig med å velge et så viktig element for plastvinduet ditt. Valget av produsent er basert på prinsippet om at jo mer han er kjent, jo bedre blir kvaliteten på produktene. Dette prinsippet fungerer alltid, fordi kjente selskaper tar stor vekt på sitt rykte, så du vil ikke ha noen problemer med dem.


  Når det gjelder nashchelnikami trenger du ikke å spare,fordi billige alternativer bare kan forstyrre deg med deres korte levetid, samt følsomhet for deformasjon. Tross alt forstår vi alle godt at du må betale for kvalitet.

  I tillegg må det huskes at for å gjøre detå velge noe kvalitativt, bør du bruke ikke så mye penger som en enorm mengde tid. Men hvis du fremdeles bestemte deg for å henvende deg til pålitelige selskaper, kan konsulenter hjelpe deg med å spare mye tid.

  Designere oppfordres til å lage advokatfor plastvinduer ble valgt for utformingen av vinduet ditt. Det er materialet som selve vinduet er laget i, så vel som dets fargeskjema, som vil indikere hva et lignende produkt vil være. Denne regelen kommer fra hovedformålet - den skal ikke skille seg ut, men skjule manglene og samtidig bør den også være usynlig.