Maling til bakgrunnsbilde for maling: velg riktig


Moderne mennesker i utvalget av finishmaterialer for vegger eller tak gir preferanse til tapeter beregnet for maling. Deres viktigste fordel er at den endelige versjonen av designet med deres hjelp blir laget av eierne av huset.
Dette alternativet er også egnet for fans som ofte endrer situasjonen i huset, fordi de tåler flere endringer i veggenes farge. Det viktigste i utformingen av vegger, limt innpå denne måten - dette er riktig maling for tapeter for maling. Det vil tillate deg å skape en unik atmosfære i rommet, og er også enkel å bruke og gir ikke spesielle ferdigheter og tiltrekker spesialister. Denne artikkelen vil fortelle deg om hvilken maling som bakgrunn skal velges, avhengig av materialene og formålet med rommet som skal designes.

For forskjellige overflater - ulik maling

Som selve tapetet, er det forskjellige typer,så malingen for dem varierer i sammensetning. Det skal bemerkes med en gang at malingen til tapetet for maling ikke skal inneholde kjemisk aktive løsningsmidler, som de vil løse opp det ytre laget av overflaten. Maling, der vann brukes som løsemiddel, er av flere typer og lages henholdsvis for forskjellige typer lokaler:

- vannbasert maling for tapeter for maling(det særegne er at det ikke er motstandsdyktig mot vann selv etter tørking; det er laget på grunnlag av PVA) brukes ofte til å male tak i tørre rom, selv om det kan brukes i andre rom, men det vil brenne ut når det blir utsatt for sollys,

- vanndispergerbar eller akrylmaling tiltapet for maling (akryl fungerer som en polymerbase, som, når den er tørket, er vannavstøtende, den kan bare vaskes med spesielle løsemidler; tørker raskt, men kan også visne i direkte sollys) brukes selv på kjøkken eller bad, barnerom og andre rom,


Hver type bakgrunn har sin egen maling.

- latexmaling for tapeter for maling(den dyreste, men den motstår fuktighet og sollys) kan skape blanke overflater (jo mer glans, jo større er fuktighetsbestandigheten) i alle slags rom.

For ikke å bli tatt feil når du velger etterbehandlingsmaterialer, er det nødvendig å avklare på forhånd hvilken maling for tapet du skal velge, avhengig av deres grunnlag:

- papirbasen er upretensiøs for valg av maling,Derfor bør bare luftfuktighet tas i betraktning i rommet det er beregnet for (hvis budsjettet ikke er begrenset, er latexmaling bedre for tapeter for maling, for ikke å forverre tapetets bakgrunn),

- For ikke-vevet tapet trenger du akryl ellerlatexmaling, og hvis de utelukkende er malt på innsiden (fargen påføres på forhånd på baksiden, vises på utsiden og et interessant mønster oppnås avhengig av strukturen på lerretet), er det bedre å foretrekke akryl,


Hvordan velge riktig maling for bakgrunnsbilder

- For vinyltapet brukes akrylmaling som tapet for maling, men hvis de er laget på ikke-vevd basis, er latex også egnet,

- glassfiber er upretensiøs med tanke på valg av maling, alle tre av de beskrevne typene er egnet for det, i tillegg tåler det opptil 10 repaints.

Fargetilpasning

Presentert på markedet for etterbehandlingsmaterialerferdige malinger i forskjellige farger. Men folk velger ofte tapet for maling nettopp for å gjøre veggene i rommet i spesielle sjeldne nyanser. Hvis folk allerede har bestemt seg for hvilken maling de skal velge for bakgrunnsbilder, men det ikke er riktig farge i paletten, tar de til toningsprosessen. Du kan blande eller farge farger selv eller ved å bruke en datamaskin.


Maling må lages uavhengig.

Hjemme kan du oppnå det selvønsket nyanse, blanding av hovedfargen med fargeleggingen. Med litt øvelse er det ikke så vanskelig å få riktig farge, men det er verdt å vurdere at fargen på veggene etter at malingen tørker, vil avvike fra fargen i bøtta. For å eliminere dette problemet, er det lurt å først prøve den resulterende blandingen på et tapetstykke og se hva som skjer når den tørker. Et annet problem kan være et slikt øyeblikk: når en bøtte med maling er over, vil den ønskede skyggen igjen være veldig vanskelig å oppnå.

Alle ulempene med den forrige toningsmetodenekskludert i datamaskinfarging. Datateknologi vil beregne hvor mye maling og pigment som er nødvendig for å skape ønsket nyanse etter tørking. Ved hjelp av spesielle maskiner vil spesialister motta en tilstrekkelig mengde maling, og hvis det plutselig ikke er nok, så vil det med neste farging være veldig enkelt å få den samme skyggen.


Valg av maling til tapet for maling

Prosess for tapet av tapeter

For å begynne å farge med maling, må du vente til fullstendig tørking av tapetlimet. Hvis overflaten er tørr, ren og fettfri, kan du begynne å jobbe:

- på visse overflater (gulvlister, tak, blomsterkanter) må limt tape limes,

- maling helles i en spesiell beholder - en kyvette, der den rulles av en rulle,

- når rullen er fullstendig mettet med maling, er det nødvendig å fjerne overskuddet ved å løpe valsen langs kuvettens ribberflate,


Fargelegging tapet for maling

- ved å bruke en rulle, er veggene malt fra topp til bunn, og trykket styres slik at intensiteten av maling er jevn overalt,

- vanskelig tilgjengelige flekker (hjørner, nær taket og grunnbord osv.) er malt med en børste.

For å understreke strukturen kan du brukeEn jevnere rulle som bare maler overhengende deler eller mønstre på tapetet. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot kvaliteten på alle malerverktøy: hvis hår lett bryter ut fra børsten, vil dette gjøre malingen vanskelig, samt skjørheten til noen deler av rullen. Det anbefales å kjøpe verktøy av høy kvalitet med en gang, slik at malingsprosessen er effektiv, enkel og rask.

I neste video vil en profesjonell etterbehandler dele hemmelighetene ved å male tapeter for å male.

En koselig til ditt hjem!

Hvis du likte artikkelen, kan du dele den med vennene dine ved å klikke på ikonet for ditt sosiale nettverk. Takk!