Glassbord


Interiøret i leiligheten kan fortelle mye om detvertskapet. Umiddelbart fra terskelen begynner du allerede å forstå hvor du er. Det kan være en ren, velstelt, men enkel leilighet. Og det kan være elegante, moderne leiligheter. Men i alle fall vil glassbord, hvis de er til stede, fortelle deg om den gode smaken til eierne av den første eller andre leilighet. Tross alt er et glassbord ikke bare vakkert, det er fasjonabelt, moderne og til slutt hygienisk.

Hva du trenger å vite når du velger et glassbord?

Glassbord presentert på det modernemarkedet, kan de overraske til og med en sofistikert kjenner av interiørdesign med deres variasjon, priskomponent, merkevarebygging. Og faktisk, i vår tid, kan du enkelt plukke opp et glassbord for enhver smak og budsjett.

Hva du trenger å vite for å ta det riktige valget? Så at den anskaffede varen gleder deg med sin uvanlighet og skjønnhet og overrasker alle vennene dine?


Glassbord klør ikke, ikke mister fargen

 1. Først må du bestemme hva du trenger dette bordet til: til kjøkkenet eller spisestuen, under datamaskinen, til kontoret eller stuen.
 2. For det andre må du bestemme hvor mye du er klarbruke på et nytt kjøp: enten en liten mengde på et glassbord fra Kina eller en egen produsent; eller opptil 100-120 tusen rubler for kjøp av ting fra Europa.
 3. For det tredje, hva slags bord passer deg: det vil være enkelt vanlig, bare med en glassplate, eller det skal være et bord med interessante ben av en uvanlig form, en uvanlig utforming av selve bordplaten, med eller uten hyller.
 4. For det fjerde, hvilken størrelse skal den nyeglassbord: det skal passe på et lite kjøkken, eller være romslig for alle gjester og stå i spisestuen. Eller kanskje den skal være liten og ikke ta mye plass, men hvis gjestene plutselig kommer, så legger du den ut og alle er veldig komfortable bak seg.
 5. For det femte må du definitivt bestemme hvilket materiale glasset skal legges spesielt til bordet ditt: det vil være treben, metall eller glass (og slikt kan det også være).
 6. Sjette. Hvilket fargebord som passer ditt interiør: enten det er et flygende bord med en gjennomsiktig bordplate, kanskje med frostet glass, med et bilde, eller bare med en tonet bordplate, og muligens med speilglass.

Hvorfor glassbord er trygge og prioriterte

Mange skeptikere hevder at for eksempel et bordglass kjøkken er ikke et enkelt unødvendig anskaffelse, men også skadelig, og til og med farlig, fordi det er veldig skjørt. Men dette kan og bør argumenteres. Og her er det mange innvendinger for motstanderne våre.

 1. Glassbord er veldig enkle å bruke. De riper ikke, mister ikke farge, ingen flekker blir igjen på benkeplatene, er motstandsdyktige mot kjemikalier, deformeres ikke fra fuktighet, noe som er veldig viktig for et glassbord på kjøkkenet.
 2. Glassbord er veldig enkle å rengjøre. Det er nok å slette alle smulene fra den, og tørk den deretter med en fuktig vaskeklut dynket i en spesiell væske, så vil den skinne som ny.
 3. Et glassbord vil aldri være et arnested for forskjellige bakterier og mikroorganismer, siden glass ikke er materialet der de kan leve og reprodusere, for eksempel et tre.

Glass på bordet er laget, kleber etterden nyeste teknologien og bruk av moderne materialer og utstyr. Glass til bord helles med en tykkelse på 15-20 mm, og herdes deretter i spesielle ovner ved temperaturer opp til 600–7000С. En slik bordplate tåler trykk på 100n / m2.


Glassbord er veldig enkle å rengjøre.

Glassbord - gjør det selv

Hvor overrasket dine venner, bekjente og naboer er,når du samler dem til et glass spisebord laget av deg selv. Her vil selvfølgelig Internett hjelpe deg. Etter å ha besøkt mange nettsteder, kan du bestemme hvilken type spisebord i glass som passer for deg. Hva vil det være: rektangulær, rund eller oval? Velge hvilken seng på glassbordet du vil vurdere som mer egnet for deg selv: skyve, brette, transformator eller stasjonær?

Når du har fått svar på alle disse spørsmålene for deg selv, kan du komme på jobb. Og den første tingen å gjøre er å tegne en skisse av fremtidens bord, og legge der alle nødvendige størrelser.

Vel, da bevæpnet med en idé, en kreativ sikring, må du gå til et bygg-supermarked hvor du kan kjøpe alt nødvendig materiale og verktøy (hvis du ikke har dem) for arbeid. Og du trenger:

 • glass;
 • diamant eller rulle glass kutter;
 • materiale til bena;
 • feste materialer;
 • spesielle lim;
 • metall linjal;
 • gummi mallet;
 • tang med gummipunkter.

 • Glassbordet vil aldri være et arnested for forskjellige bakterier og mikroorganismer

  Du må begynne arbeidet med å merke glasset ogforberede den til skjæring. Vi utfører kutting ved å flytte arbeidsstykket til kanten av skrivebordet. For et mer vellykket resultat, anbefales det å fukte glasskutteren med vegetabilsk olje.

  Deretter går vi videre til utformingen av bena. Vi gir dem den tiltenkte formen, fargen, og først etter det festes vi på bordet. For å gjøre dette, lag markeringer på benken, bruk lim på endene av bena og fest dem på benken. Ikke glem å lese instruksjonene for lim og handle i samsvar med det.

  Bordet ditt er klart til å glede deg.

  Og du kan se prøver av glassbord ved å skrive inn søkemotoren - “Glassbordfoto”.

  ">